marți, 27 septembrie 2016

Bucataria, loc de relaxare

Buna, cititori de pretutindeni! Astazi mi-a venit coletul de la Bottega Verde. In curand voi prezenta recenzii ale produselor. Pana atunci, gandul imi e in alta parte. Astazi m-am gandit o buna perioada la viitorul meu. Facultate, cariera, familie... Si ma gandeam la modul in care imi voi mobila viitoarea casa sau viitorul apartament. Cel mai mult timp il voi petrece in bucatarie, bineinteles, pentru ca vreau sa fiu o mama si o sotie iubitoare si care se ingrijeste de familia sa. Curioasa si nerabdatoare din fire, m-am interesat de niste preturi mobila la comanda prin oras. Nefiind un oras mare, avem un singur magazin aici, deci optiunile sunt limitate. Acest lucru m-a determinat sa caut bucatarii moderne la comanda online. Pretul trebuie sa fie cat mai mic, iar calitatea cat mai ridicata. Asa mi se pare normal. Am citit recomandarile pe internet si mai multe persoane vorbesc despre mobila de bucatarie moderna la comanda Unican. Stiti, sunt reticenta. Depinde de preferintele fiecaruia, dar de ce nu, pana la urma.
Am inspectat site-ul in cautare de bucatarii moderne la comanda si chiar am fost surprinsa sa vad diversitatea modelelor. Nu va imaginati ca este o mobila de bucatarie moderna la comanda obisnuita. Nuuu, nici de cum. Ceea ce si explica pretul putin piperat, insa nu exagerat. Aceste bucatarii moderne pe comanda sunt dotate cu tot felul de compartimente, unul special pentru condimente, pentru hota, frigider etc. Nu am putut sa observ ca in rubrica "Despre noi" a site-ului Unican este precizat faptul ca materialele si accesoriile folosite in construirea acestor bucatarii moderne la comanda provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna, crescand eficienta lucrului. Nu poti sa cumperi bucatarii moderne pe comanda fara sa stii ca ti se ofera un montaj, de aceea Unican vine in ajutorul dumneavoastra.
Acestea fiind spuse, va urez spor la cumparaturi si sper ca aceste preturi mobila la comanda sa nu va sperie! Cu siguranta calitatea produselor este net superioara acestora, iar bucuria pe care o veti simti cand o veti vedea montata nu se poate compara cu nimic in lume. Pana data viitoare, aveti grija de voi si nu lasati nimic sa va supere! 

Hugs and kisses, 
Teo.


2 comentarii:

  1. cine nu-si doreste o bucatarie moderna? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta este o necesitate pentru toata lumea, deoarece intr-o bucatarie moderna se pot realiza cele mai frumoase si mai gustoase feluri de mancare

      Ștergere

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!