luni, 10 aprilie 2017

Distribuitorii de distributie

Nu stiu multe despre autovehicule, insa stiu ca atunci cand vine vorba de distributie auto, nu trebuie sa ne jucam. Se numeste distributie auto acea parte a motorului responsabila cu sincronizarea componentelor responsabile de evacuare, admisie si pozitia cilindrilor. Neschimbarea acestui kit distributie la timp conduce fara dubii la distrugerea partiala sau chiar totala a motorului. Nu vrem sa ajungem acolo, asa ca multe persoane aleg sa se intereseze de kit distributie preventiv. Distributia auto este alcatuita dintr-o curea dintata de antrenare, rola de ghidare, rola intinzatoare si uneori pompa de apa. Fiecare componenta joaca un rol esential in buna functionare a motorului. Nu m-am interesat personal la mecanicii din oras, insa stiu de la parintii mei ca este mult mai costisitoare distributia auto decat o revizie obisnuita. Desigur, acest lucru depinde si de modelul masinii si de service. 

Pentru a va veni in ajutor, astazi va voi prezenta kit distributie pe AutoAtu. Avand preturi mult mai avantajoase decat majoritatea service-urilor, site-ul prezinta diferite modele de kit distributie auto pentru a va ajuta sa alegeti ceea ce se potriveste masinii dumneavoastra. Desi unele par a avea preturi uriase, nu este deloc asa, deoarece este esential sa punem ceva calitativ, avand in vedere ca este vorba de "sanatatea" motorului. Multi spun ca o distributie schimbata nu mai este la fel de trainica precum cea originala, dar tind sa cred ca daca se alege modelul potrivit si de la o firma calitativa, totul va merge "ca pe roate". V-ati prins? Pentru ca e vorba de distributie?...Si rotite...? Ok, am inteles. Gluma proasta. Va sfatuiesc ca daca mergeti diret la service sa le recomandati AutoAtu.ro, deoarece va va ajunge clar mai putin intreaga procedura. Totusi, daca faceti dumneavoastra comanda, apelati la cei mai buni mecanici ai orasului pentru a nu regreta mai tarziu. 

Poate ca si printre cititorii mei se gasesc persoane aflate la ananghie, deci vizitati cu incredere AutoAtu pentru componente de cea mai buna calitate. Acolo nu veti gasi doar kit distributie, ci si alte piese necesare fiecaruia. Puteti alege dupa marca autovehiculului si veti observa ca sunt preturi chiar accesibile pentru orice buzunar. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!