vineri, 14 septembrie 2018

4 idei de cadouri pentru o persoana pasionata de calatorii


In prezent, calatoriile au inceput sa devina hobby-ul preferat al tuturor tinerilor, din dorinta de a descoperi culturile diferitelor popoare, de a se distra si a isi imbogati propria experienta culturala. Ai un prieten caruia ii place sa calatoreasca si iti doresti sa il surprinzi intr-o maniera placuta, cumparandu-i un cadou potrivit?
Descopera 5 cadouri ingenioase pe care i le poti face prietenului tau pasionat de calatorii!
1.       Accesorii pentru telefonul mobil
O persoana care este tot timpul pe drumuri, cautand mereu o noua destinatie pe care sa o exploreze, in mod sigur va avea nevoie de accesoriile indispensabile unei calatorii, in special cele pentru telefonul mobil. In primul rand, va necesita de o masura de protectie pentru gadgetul sau, iar in acest caz o folie de sticla pentru Huawei P20 va fi bine venita. Aceasta nu numai ca va facilita accesarea telefonului mobil, chiar si in conditii meteorologice mai putin favorabile, dar se va dovedi a fi foarte eficienta pentru momentele de neatentie, in care, captat de frumusetea persajelor, prietenul tau isi va neglija dispozitivul. Si cum orice pasionat de calatorie este si un colectionar de amintiri, in mod cert, amicul tau va dori sa importalizeze cele mai frumoase momente si locuri pe care sa le impartaseasca cu prietenii. Arata-i ca te gandesti la importanta pe care el o acorda acestui moment si acceseaza link-ul urmator  https://www.itelmobile.ro/folii-samsung-s9-plus/ pentru a gasi modelul 
de folie potrivita telefonului sau.
Tot la acest capitol, ai putea sa ii cumperi si alte accesorii care sa ii faca experienta calatoriei mai placuta, precum un card de memorie pe care sa stocheze toate imaginile surprinse, o baterie externa, care sa ii prelungeasca durata de functionare a telefonului, un adaptor de priza care sa de potriveasca diverselor surse de alimentare la energie electrica sau chiar un selfie stick. In mod sigur, aceste cadouri vor fi foarte apeciate. 

2.      Recipiente si/ sau produse in varianta travel size
Orice persoana care calatoreste destul de des stie cat de important este sa aiba tot timpul produsele de care are nevoie. Cu atat mai mult cu cat avionul este cel mai sigur si rapid mijloc de transport, restrictiile in ceea ce priveste cantitatea de produse sunt destul de stricte, incat acestea trebuie sa indeplineasca conditiile standard. Un set de recipiente ideale pentru kitul de calatorie sau chiar produse in varianta travel size ar putea fi o idee destul de ingenioasa pentru a ii oferi amicului tau, mai ales pentru acele momente in care se intrevede un voiaj neprevazut. 
   
     


3.    O camera foto
O alta idee pentru un cadou potrivit ar fi sa ii cumperi o camera foto. Chiar daca telefonul mobil este cel mai folosit dispozitiv pentru captarea momentelor speciale dintr-o calatorie, o camera foto va fi bine venita, atat pentru calitatea ridicata a imaginilor, cat si pentru capacitatea mai mare de stocare pe care o ofera aceasta.




4.       Bilete de avion
Poate suna destul de bizar, dar in mod sigur, o persoana care este pasionata de excursii si calatorii va fi impresionat si incantat de ideea de a se aventura intr-o noua expeditie. Consulta ofertele pentu city break-uri, alege o destinatie nedescoperita inca de prietenul tau si fa-i o surpriza inedita.
Tu care crezi ca ar fi cea mai potrivita varianta pentru prietenul tau pasionat de calatorii?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!