joi, 5 octombrie 2017

Ai probleme cu DANTURA? Iata 3 lucruri pe care sa le faci IMEDIAT!

Durerile de dinti si masele sunt intotdeauna un cosmar pentru oricine se afla in neplacuta situatie de a le experimenta. Acestea sunt considerate a fi printre cele mai greu de suportat si, in mod sigur, daca ai trecut vreodata prin astfel de dureri, ti-ai dorit sa faci orice, numai pentru a scapa de ele. Ei bine, acestea nu sunt doar inconfortabile, ci sunt si extrem de periculoase, pentru ca ele nu sunt altceva decat semnale transmise de dintii cu probleme. Afla, in cele ce urmeaza, ce trebuie sa faci imediat ce sesizezi ca ai probleme cu dantura.

1. Trateaza-te! 



Primul pas pe care trebuie sa il faci imediat ce incepe sa te doara dantura, este sa mergi la medicul stomatolog. In mod sigur, dintii tai sufera de anumite afectiuni pe care nu le-ai bagat de seama de-a lungul timpului, iar acestea au ajuns intr-o stare avansata. Daca nu ai deja un doctor stomatolog la care mergi regulat, cabinetul Dr Melnic isi sta la dispozitie, indiferent de problema pe care o ai. Nu ezita sa mergi si nu intarzia nici macar o zi tratamentul! Problemele pe care le ai pot avansa si te poti afla in situatii neplacute, cum ar fi cele cand va trebui sa iti indepartezi dintii complet sau sa fii supus unor tratamente extrem de dureroase.

2. Ajuta vindecarea!


Dupa tratament, pentru a nu avea de-a face cu infectii sau alte complicatii, este esential sa ajuti gingiile si dintii sa se vindece, mai ales daca ai trecut si printr-o operatiune de extractie a acestora. Daca esti in sezonul rece, trebuie sa fii constient de faptul ca frigul nu iti va face bine si este recomandat sa stai cat mai departe de acesta. De exemplu, la Magnetcenter ai preturi ieftine la panouri radiante pe care sa le instalezi in locuinta ta, pentru a crea un mediu cald, placut si care sa te protejeze. De asemenea, incearca, pe cat posibil, sa respecti TOATE indicatiile medicului, ca sa nu afectezi in vreun fel videcarea.

3. Protejeaza-te! 


Dupa ce tratamentul va fi complet si ti-ai recapatat zambetul frumos, este important sa incepi sa iti protejezi dantura si sa o ingrijesti corespunzator. Stiai ca exista alimente care o afecteaza extrem de mult? Printre acestea se numara mancarurile prea calde sau prea reci, zaharul, cafeaua, sucurile acidulate, alcoolul sau lactatele. Incearca sa le scoti din dieta ta sau sa le consumi in cantitati limitate, pentru ca au efecte negative asupra dintilor si a gingiilor. De asemenea, ai grija de igiena orala, care trebuie sa fie impecabila!

Vrei sa ai o dantura lipsita de dureri si sa te poti bucura de un zambet stralucitor? Nu mai sta pe ganduri si mergi cat mai curand la medic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!