vineri, 22 septembrie 2017

Ai un BLOG de FASHION? Iata cum poti sa obtii cele mai bune POZE!

Esti fashion blogger si iti doresti sa realizezi poze deosebite? Ei bine, pentru acest lucru, nu trebuie sa fii profesionista si nici sa iei cursuri speciale. Afla, mai departe, cateva trucuri care te vor ajuta, in mod sigur, sa obtii cele mai bune fotografii.


Iata cum sa faci poze bune pentru blogul tau:

1.      Mareste-ti colectia de accesorii!
Foarte multi bloggeri de fashion prefera sa pozeze diferite obiecte si accesorii din colectia proprie, pentru a le asocia cu diferite articole pe care le scriu. De exemplu, foarte multe bloggerite pozeaza posete, genti, parfumuri, flori, machiaje, pentru ca temele articolelor pe care le posteaza includ aceste obiecte. Ca sa ai poze sic, care sa fie apreciate, iti poti cumpara gentile tip plic de la MELI melo PARIS si vei avea mare succes daca le vei include in pozele tale. Este important sa le surprinzi dintr-un unghi bun, iar pozele sa aiba o calitate impecabila!

2.    Gaseste o lumina buna!
Probabil ca ai observat si tu ca pozele cu o lumina nu prea buna nu sunt foarte atragatoare si nu primesc foarte multe aprecieri in mediul online. Tocmai de aceea, este esential ca lumina sa fie perfecta atunci cand fotografiezi ceva pentru blogul tau. Poti comanda acum de la Ledel aplice cu led de cea mai buna calitate, pentru a putea imbunatati claritatea fotografiilor tale. De asemenea, lumina asemanatoare cu cea dintr-un studio foto va lasa impresia ca pozele tale sunt facute de un profesionist.

3.    Tine cont de locatie!
Nu este simplu sa gasesti o locatie buna pentru pozele pe care vrei sa le faci, iar acest lucru poate sa dureze si zile la rand. De asemenea, vei mai pierde timp si cu sedinta foto in sine, pentru ca va trebui sa iti schimbi tinutele des si sa pozezi in diferite ipostaze. Vremea nu se va dovedi a fi, nici ea, mereu de partea ta, asa ca trebuie sa profiti de zilele insorite, deoarece iti va fi greu sa faci poze pe ploaie sau frig. Cu toate acestea, este esential sa diversifici locatiile! Daca, de obicei, pozele tale sunt facute in interiorul casei, trebuie sa incerci sa schimbi decorul si sa alegi ceva inedit. De obicei, cladirile vechi si reabilitate dau foarte bine in pozele de fashion, pentru ca le ofera acestora o anumita eleganta. Nu ezita sa le incluzi in pozele tale.

4.    Roaga pe cineva sa te ajute!
Daca iti doresti foarte mult sa apari in majoritatea pozelor pe care le vei posta pe blog, vei fi nevoita sa rogi pe cineva sa te insoteasca la fiecare sedinta foto. Poate fi destul de dificil sa gasesti un om  dispus sa te ajute de fiecare data, insa nu imposibil. Poti ruga o prietena, pe iubitul tau sau orice cunostinta crezi ca ar vrea sa te ajute. Totusi, trebuie sa le dai indicatii clare despre cum iti doresti sa fie pozele, inainte de a trece la treaba. Da-le detalii precise despre pozitia in care vei sta, unghiul din care vrei sa fii surprinsa, precum si despre elementele de compozitie care vrei sa fie introduse in pozele tale.

Vrei sa ai succes in randul bloggerilor de moda? Tine cont de aceste tips-uri si vei ajunge sa te remarci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!