marți, 22 august 2017

LIFESTYLE: 3 elemente ESENTIALE pe care sa le ai TOAMNA aceasta!

Sezonul cald a ajuns aproape de final si trebuie sa incepi sa te pregatesti pentru anotimpul rece. Pe langa culorile felurite cu care te bucura toamna in fiecare an, aceasta iti ofera si sansa de a-ti crea outfituri exceptionale si a trai in ton cu vremea de afara. Vrei sa te reinventezi? Ei bine, citeste, mai departe, despre cateva elemente esentiale ce nu trebuie sa iti lipseasca in toamna anului 2017.

Iata care sunt lucrurile pe care trebuie sa le detii toamna aceasta:
        1.  O pereche de botine!
Este extrem de placut sa stai la fereastra cu o cana de ceai sau cafea in mana si sa privesti ploaia de afara, amestecata cu frunzele aramii ce cad fara sa se mai opreasca. Totusi, acest moment nu poate dura pentru foarte mult timp, pentru ca trebuie sa iesi din casa si sa faci fata responsabilitatilor zilnice. Astfel, vei avea nevoie de o pereche de botine sau ghetute, in care sa te simti confortabil si sa nu te uzi. De exemplu gasesti aici https://www.the5thelement.ro/incaltaminte-dama-piele/ghete-piele-dama o multime de modele de ghete din piele, pe care TREBUIE sa le ai, daca iti doresti ca outfiturile tale sa fie senzationale. De asemenea, tot la The5thelement mai gasesti si alte accesorii si genti pe care sa le asortezi cu ghetele. Toamna asta  vei reusi sa iti creezi tinute deosebite, iar vremea capricioasa nu iti va sta in cale.

          2.  Balsam de buze!
Pe langa faptul ca este necesar sa folosesti balsam de buze, indiferent de anotimp, toamna este ESENTIAL sa faci asta, din cauza schimbarilor de temperatura si a vantului, care iti vor usca pielea. Astfel, ca sa ai buze hidratate si sa eviti ranile cauzate de uscarea lor, este recomandat sa utilizezi un balsam conceput din ingrediente naturale, cum ar fi mierea, ceara de albine, laptisorul de matca sau aloe vera. Acestea vor fi frumoase si vei avea o senzatie persistenta de piele catifelata.


          3.  Pulovere!
Printre altele, puloverele sunt senzatia anotimpului rece, pentru ca pot fi combinate cu foarte multe articole vestimentare. Mai mult, acestea sunt confortabile si calduroase. Totusi, ai grija atunci cand le alegi, pentru ca trebuie sa tii cont de cateva lucruri, cum ar fi:
            ⦁ materialele de calitate, ca lana sau casmirul;
           ⦁ sa nu fie foarte groase, pentru ca zilele de toamna pot fi si insorite;
           ⦁ sa se potriveasca cu articolele pe care le ai deja in garderoba;
            ⦁ sa iti vina perfect.
In acest fel, vei putea sa iti alegi puloverele perfecte, in care sa te simti si sa arati senzational.




Anotimpul preferat al multora, toamna, poate fi extrem de placut, daca ai tot ce iti trebuie. Cu aceste cateva lucruri si cu o umbrela, pentru zilele ploioase, ai garantat un sezon minunat!

4 comentarii:

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!