marți, 27 iunie 2017

Botosi de unica folosinta de calitate, la preturi mici

Cred ca ati observat ca de fiecare data cand intrati intr-un spital sau intr-un spatiu medical, sunteti obligat sa folositi botosi de unica folosinta. Aceste acoperitori incaltaminte unica folosinta (sau botosei unica folosinta, cum imi place mie sa le spun) sunt folositi pentru a impiedica raspandirea microorganismelor din exterior printre echipamentele medicale si bineinteles, printre bolnavi. Multe persoane nu inteleg de ce este obligatoriu sa incalte ciupici de unica folosinta, dar eu recomand si as vrea sa cred ca se si intampla, ca acestia sa fie folositi de fiecare data. Este deosebit de important ca un spital, spre exemplu, sa ramana cat mai mult posibil steril, deoarece stim cu totii cate cazuri de boli intraspitalicesti au fost prezentate pe la televizor in ultima vreme si nu suntem deloc mandri, ba chiar revoltati. Ultima data cand am luat contact cu un spatiu medical, a fost la dentist cand langa usa ma asteptau acesti botosi din polietilena, neavand voie sa patrund in incapere fara a-mi acoperi pantofii. Am fost deosebit de impresionata de acest lucru. 
Fara sa mai bat campii, vreau sa recomand si de aceasta data pentru acoperitori incaltaminte unica folosinta (botosei unica folosinta) dispotrading.ro. Am mai vorbit si in trecut de acest site si pot spune fara sa exagerez ca este cel mai bun in materie de echipamente de protectie. Nu mai gasim in prea multe locuri in ziua de astazi produse de calitate, asa ca trebuie sa alegem cu atentie de unde cumparam lucrurile care au legatura cu medicina sau derivatele ei. Trebuie sa stim ca site-ul distribuie doar persoanelor juridica care distribuie materiale de protectie, deci nu va asteptati sa puteti cumpara cate o pereche. Ceva ce nu am mentionat pana acum este pretul extrem de mic al tuturor produselor vandute. Comparativ cu alte site-uri care se ocupa cu ciupici de unica folosinta sau materiale de protectie, dispotrading.ro pune la dispozitia distribuitorilor lucruri de calitate (dintr-o gama variata) la preturi foarte mici.

Daca esti distribuitor sau comercializezi echipamente de protectie, poti apela fara griji la dispotrading.ro. Calitatea te va surprinde si bineinteles, vei face un chirurg fericit si fara griji.

Un comentariu:

  1. Foarte bun articol, acesti botosi care par ceva banal la prima vedere pot preveni raspandirea bacteriilor.

    RăspundețiȘtergere

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!