marți, 7 martie 2017

Inovatie in tehnologie

Odata cu trecerea timpului am ajuns sa asistam la evolutia multor companii pe piata, iar domeniile in care acestea actioneaza sunt din ce in ce mai vaste. Este foarte placut sa observi cum firmele romanesti concureaza cu marile firme globale. Un astfel de exemplu este Teamnet Group, o firma care isi are radacinile in Prahova anului 2001. Teamnet International este cunoscuta pentru aplicatiile sale cibernetice de inalta calitate care ofera clientului serviciile de care are nevoie pentru institutia sau afacerea pe care o conduce. Cu toate acestea, probabil nu foarte multi inteleg cu ce se ocupa Teamnet. Mai exact, Teamnet ofera servicii foarte bune de dezvoltare si integrare a sistemelor IT, cunoscute pentru utilitatea lor in industrii sau servicii publice, dar si in siguranta publica. Printre cele mai cunoscute sisteme IT integrate si dezvoltate sunt cele pentru sanatate, educatie, agricultura, dar si transporturi.
Bogdan Padiu este unul dintre directorii Teamnet Romania, iar sub „tutela” sa, aceasta companie de renume international a ajuns sa aiba un capital impresionant si un numar foarte mare de angajati. Prin munca si perseverenta, aceasta companie a continuat sa concureze cu toti din domeniul in care a activat, iar rezultatele bune se remarca prin faptul ca in din 2001 pana in 2014 a ajuns sa aiba 800 de angajati si peste 93 milioane de euro in cifra de afaceri. Aplicatiile dezvoltate de Teamnet International sunt foarte folositoare si au preturi accesibile, de aceea au ajuns sa fie cunoscute in toata lumea. Standardele la care se asteapta clientii sa se afle aplicatiile sunt respectate, iar calitatea este intotdeauna pusa pe primul loc.
Asadar, pentru intreprinzatorii care vor sa investeasca bani in sisteme IT pentru siguranta publica sau au nevoie de dezvoltatori de astfel de sisteme, recomandarea mea si a multor alte persoane este Teamnet. Prin profesionalism si devotament, o echipa de numai 7 persoane (in anul 2001) a ajuns sa aiba sedii in mai multe orase ale tarii, iar acum si in alte tari, precum Moldova, Belgia si Turcia. Conform unor sondaje realizate, Teamnet se afla in topul celor mai bine cotate companii de dezvoltare si integrare a sistemelor IT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!