joi, 16 februarie 2017

Castiga-ti vacanta mancand in top!

WorldVentures Romania - cum suna? Va zic eu sigur ca bine, mai ales acum ca a patruns pe piata din tara noastra! Compania internationala cu structura de actionariat ce isi are sediul in Texas a reusit sa introduca si tara noastra in portofoliul sau, reusind sa ocupe locul 677 in clasamentul Inc. 5000. Ce este mai exact WorldVentures? Modalitatea prin care tara noastra reuseste sa atraga turistii straini in marile orase, compania avand deja contracte incheiate cu multe hoteluri din tara. De asemenea, prin acest proiect romanii beneficiaza de vacantele de care au nevoie la preturi mult mai mici. Totodata acest lucru este benefic pentru cei in cautarea unui loc de munca, deoarece se creaza noi locuri pe piata. Astfel economia tarii este in crestere si putem spune ca ne ridicam la un nivel decent, la fel ca restul tarilor din lume. 
Presedintele WorldVentures, Jon McKillip, spune ca si romanii, la fel ca americanii, englezii sau germanii, merita calitate superioara cand vine vorba de concedii. Recunoscand frumusetile Romaniei si ospitalitatea oamenilor, acesta spune ca tara merita un progres care este chiar realizabil. Vice-Presedintele Senior de Vanzari Globale si Expansiune Internationala, DL. Kyle Lowe, spune ca Romania va reprezenta in curand una dintre cele mai rapide piete de dezvoltare ale companiei, multi oameni apeland la acest tip de program. Concret, WorldVentures isi propune sa "revigoreze" turismul tarii, sa dezvolte la nivel local si national proiecte culturale si antreprenoriale si cel mai important, prin intermediul programului DreamTrips, romanii sa calatoreaza pretutindeni mai ieftin. DreamTrips permite membrilor grupului ca doar luand masa la restaurante de top sa castige puncte de calatorie pentru destinatii de vis de pe intreg mapamondul. Astfel, exista peste 500.000 de calatori activi multumiti de experienta oferita. Unul din membrii clubului a spus recent: "Prin intermediul acestui club de călătorii mi-am făcut cele mai frumoase vacante din viata. Abia aÈ™tept următoarea vacanta. Recomand din toată inima sa mergeÈ›i măcar o data într-o astfel de vacanta."
Nu cred ca imi mai raman multe de spus, deoarece deja ati inteles ca WorldVentures Romania este un castig atat pentru dumneavoastra cat si pentru turismul tarii. Nu vreau sa va impun sa va faceti vacantele astfel, insa vreau sa va prezint o alternativa la tipicele, plictisitoarele si scumpele concedii din ultima vreme. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!