vineri, 24 februarie 2017

Unghiile frumoase nu costa mult!

Acum ceva timp v-am spus ca nu sunt adepta unghiilor cu gel, a unghiilor false, desi nu ma deranjeaza sa le vad la altcineva. Acest lucru nu inseamna ca nu imi place sa vad o manichiura frumos facuta, niste unghii ingrijite. Unghiile cu oja se decojesc destul de repede si devin un calvar la un moment dat, de aceea multe fete si femei apeleaza la oja semipermanenta termica. Oja semipermanenta este compusa din aproape aceleasi elemente ca si oja obisnuita, insa are un aspect mult mai placut, fiind mai lucioasa, mai "cremoasa" si mult mai rezistenta. Daca in cazul unei oje normale este necesara refacerea manichiurii odata la 2-3 zile, oja semipermanenta termica rezista pana la 2-3 saptamani si nu este nevoie sa va ganditi ca daca spalati vasele devine un calvar. Multe femei opteaza pentru oja semipermanenta, deoarece nu subtiaza unghia la fel ca cea cu gel, la indepartarea acesteia. Singurul avantaj este ca nu poate fi eliminata la fel ca celelalte, cu acetona sau alti dizolvanti organici, fiind nevoie de o substanta speciala pe care o gasesti in saloane. Poti accesa acest link pentru a afla tot ce trebuie sa stii despre oja semipermanenta.
Daca esti interesata sa cumperi astfel de produse te sfatuiesc sa te uiti la oja semipermanenta pe buymag. Acolo vei gasi oja semipermanenta pareri din partea detinatorilor si, bineinteles, oja semipermantenta preturi foarte mici. Atentie!!! Daca vrei sa investesti banii in oja semipermanenta, trebuie sa stii ca pentru intarirea unghiilor este nevoie de un "ritual" special pe care fara o lampa UV nu il poti realiza. Iata pe scurt ce trebuie facut: 
  • dupa inlaturarea cuticulelor se aplica pe unghii o baza bogata in vitamina A pentru intarirea unghiilor
  • se aplica oja in doua straturi, la diferenta de 2 minute, timp in care sunt expuse razelor UV
  • la final se aplica un lac protector pentru stralucire si rezistenta.
In principiu, procedeul este destul de usor si il puteti realiza chiar si acasa, insa daca nu dispuneti de o lampa UV, ii puteti recomanda manichiuristei dumneavoastra sa incerce buymag.ro, eventual poate va face si o reducere pentru preturile mici de acolo. 
In concluzie, nu trebuie sa cheltuiti o avere pentru niste unghii sanatoase si frumoasa si in niciun caz prea mult timp. Manichiura se realizeaza cu 60-100 de lei, oja costa in jur de 15 lei, iar procesul de realizare poate ajunge la 45 de minute. Rasfatati-va cu buymag.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!