miercuri, 11 ianuarie 2017

Operatiile estetice readuc increderea in femei

Nu este un secret pentru nimeni ca orice femeie isi doreste sa fie cat mai frumoasa. Probabil telul pe care fiecare ar trebui sa atinga este ca ea insasi sa se vada cea mai frumoasa fata/femeie. Pentru acest lucru unele dintre noi apeleaza la marirea buzelor cu acid hialuronic, punerea implanturilor mamare, injectare de grasime proprie in posterior, subtierea nasului si alte minunatii. Marirea buzelor cu acid hialuronic are si o denumire in medicina - augmentare buze. Nu sunt o mare sustinatoare a operatiilor estetice, insa in "cantitati" mici si pentru un scop bine definit, mi se par utile si ofera femeii increderea de care are nevoie oricine. Primul pas pentru a face augmentare buze este informarea. Internetul ne ofera totul despre acid hialuronic, astfel incat de la medic trebuie sa mai aflam detaliile referitoare la corpul nostru. Mai apoi ne trebuie curaj si un pret bun, pentru ca de obicei aceste interventii nu sunt ieftine deloc. 
 
Acidul hialuronic este, alaturi de colagen si elastina, o componenta a tesutului conjunctiv. De cele mai multe ori acesta este folosit pentru augmentarea buzelor, insa chirurgia plastica il foloseste si pentru umplerea ridurilor, fie ele de expresie sau din cauza varstei. O augmentare buze poate ajunge la un pret colosal atat la noi in tara cat si in strainatate, dar la Cabinet Stomatologic Trident acest lucru se realizeaza pentru 800 sau 1350 de lei, in functie de cantitatea de acid hialuronic dorita. Eu nu pot spune ca apreciez buzele acelea promovate de asistentele TV, insa niste buze hidratate, cu aspect natural vor atrage mereu, chiar si barbatii aceia inabordabili. De asemenea, trebuie sa stiti ca efectul injectiei trece dupa o perioada de 6-8 luni, deci daca nu va place rezultatul, nu va speriati, totul va reveni la normal. Desigur, acesta este si un dezavantaj, deoarece trebuie sa reinnoiti interventia, necesitand noi costuri. Tot raul spre bine! Pretul este unul avantajos, deci nu trebuie sa disperam.
Tot ce imi ramane sa va spun este ca oricand aveti nevoie de augmentare buze puteti apela cu incredere la Clinica Trident. Echipa lor este formata din specialisti de inalta tinuta din toate domeniile, nu doar din chirurgie maxilo-faciala. Eu merg mereu cu o frica la dentist, dar voi duceti-va fara griji, deoarece clinica si-a propus sa se remarce prin profesionalism si servicii de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!