luni, 30 ianuarie 2017

Calculatorul dumneavoastra este pe maini bune!

Sa iti protejezi firma de atacurile cibernetice este probabil unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci odata ce devii intreprinzator. Este un aspect foarte important in afaceri care nu trebuie neglijat, deoarece odata ce lasati virusii si le permiteti accesul in computerul dumneavoastra persoanelor rauvoitoare, cel mai probabil va indreptati spre declin. Printre cei mai cunoscuti virusi din aceasta sfera se numara si un virus cryptolocker de tip ransomware. Am avut candva ocazia sa ma confrunt cu un asemenea virus, insa eu sunt un caz fericit, deoarece mie nu mi-a provocat pagube si nici nu a durat prea mult pana sa reusesc sa scap de el. Exista totusi hackeri calculatoare care pot sa produca pagube materiale consistente, dar si furt de informatii sensibile. Nu toti cei care se cred hackeri sunt cu adevarat hackeri, insa si aceia care sunt cu adevarat niste hoti cibernetici... activitatea lor este foarte puternica si pot face orice pentru a ajunge sa faca "magarii". 
Cei de la FixmyPC.ro sunt cei mai capabili sa ofere solutii eficiente si rapide impotriva acestor atacuri cibernetice. Astfel, niciun calculator de la locul de munca nu va avea de suferit. O devirusare calculator este foarte importanta din cand in cand, insa nu multi inteleg acest aspect, motiv pentru care foarte multi intreprinzatori platesc pentru greseala aceasta si apeleaza mult prea tarziu la ajutor specializat. De ce sa se ajunga pana la recuperare fisiere criptate de virus? Cred ca mai bine prevenim aceste situatii astfel incat sa nu avem probleme cu niciun atac. Calculatoarele trebuie verificate din timp, periodic si sa le fie actualizate sistemele de operare. Nimic nu este lasat la voia intamplarii pe internet. Aveti grija cu cine va inhaitati!
Daca doriti sa aveti parte de sprijin de cea mai buna calitate si sa nu dati foarte multi bani pentru aceste servicii, va recomand cu incredere FixmyPC.ro, una dintre putinele firme din Romania care se ocupa cu inlaturarea amenintarilor cibernetice. Virus cryptolocker? O nimica toata pentru echipa de specialisti de la FixmyPC! Asadar, ce mai asteptati? Nu va lasati purtati de val crezand ca daca nu ati fost vizati pana acum nu este posibil sa vi se intample in viitorul apropiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!