marți, 29 noiembrie 2016

Casa de vis e terminata in sfarsit!

Dragi cititori, va mai amintiti ca am vorbit despre casa de vis? Ei bine am spus despre sufragerie, dormitoare, baie, dar bucataria? Ce mobila bucatarie prefer? Cum ar fi una dintre acele bucatarii moderne la care viseaza toata lumea, inclusiv eu? Pe langa modernism trebuie sa tin cont ca trebuie sa fie mobila de bucatarie ieftina, pentru ca banii nu cresc in copaci, mai ales la inceput de drum in viata. Cautarea mea a fost anevoioasa, dar pot sa spun ca am iesit invingatoare din aceasta lupta si am gasit bucatarii ieftine, mai putin moderne, bucatarii moderne si mai putin ieftine si mai ales bucatarii ieftine si moderne de la VreauMobila.ro. Da, vreau mobila, dragilor! Declar cu mana pe inima ca vreau mobilier bucatarie frumos, ieftin, modern si calitativ. Nu as putea sa imi petrec timpul intr-o bucatarie in care nu ma simt comoda, pentru ca si gustul mancarii mele ar fi inspirat de imprejurimi. 

Si v-am zis de VreauMobila.ro mai devreme, dar m-am pierdut in detalii. Cum sa nu vreau mobilier bucatarie de la ei cand toate au un pret atat de mic? Trebuie sa va impartasesc un mic secret: am pus ochii pe una care nu mi-ar depasi bugetul pe care l-as aloca unei astfel de actiuni si sper sa o cumpar, desi iubitul meu pare sa nu aprecieze petele de culoare atat de mult. Dar ce stie el de arta gatitului? Mancare si bere sa fie ca de restul se ocupa Teo. Si pentru ca Teo se ocupa, ia sa nu se bage el si sa ma lase pe mine sa aleg cea mai frumoasa mobila bucatarie care sa reflecte dinamicitatea din mine si sa ma inspire atunci cand gatesc. Mi se pare normal, nu? El priceput in arta berii si Teo in a mancarii si curateniei. Of, of, of, totusi, ce m-as face eu fara el? Ce ne-am face fara baietii sau barbatii din viata noastra? Ei, asta e alta poveste. Ce trebuie sa stiti este ca puteti apela la consultant gratuit pentru a va face mobila dupa bunul plac si la un pret care sa va convina. VreauMobila.ro au o experienta de 7 ani in domeniu, ceea ce ma face sa fiu sigura ca este ceea ce caut. Mai mult, echipa ma va ajuta sa montez gratuit!
Stiu ca sunt persoane printre voi care isi cauta bucataria de vis, asa ca va recomand VreauMobila.ro si poate cine stie, ne alegem acelasi model pe care sa-l impartasim pe retelele de socializare. Pana imi fac eu casa mai este, nu pot decat sa visez, dar stiu ca voi aveti mai multa experienta si probabil mai multa nevoie decat mine de ceva calitativ, asa ca va invit sa ii vizitati si sa-i intrebati!


luni, 28 noiembrie 2016

Lenjerii de pat la preturi incredibile

Dragilor, voi ati observat ca la un moment dat ne plictisim de ceea ce este in jur si vrem sa iesim din conventional de cate ori putem? Eu de ceva vreme mi-am dat seama ca m-am plictisit de ce lenjerii de pat am. Da, poate suna stupid, dar chiar asa este. Nu imi pot gasi locul in casa, deoarece totul este monoton si din aceeasi sfera. Am cautat, am rascautat modalitati de a-mi accesoriza camera, dar pana la urma am ajuns la concluzia ca din cauza nenorocitelor de lenjerii de pat nu imi pot gasi confortul si ma simt ciudat in propria casa. Si am plecat la pas in cautarea salvarii miraculoase, dar am ramas dezamagita cand am vazut ca se merge pe aceeasi linie in tot orasul si ca nimic nu iese din standard. Si totusi salvare exista, cum sa nu existe? Ar fi rau de tot daca nu ar exista, as muri. Ei, nici chiar asa, dar sigur as fi ca o curca toata ziua si nu mi-as gasi locul. O prietena mi-a recomandat sa merg in mall in Militari, caci de acolo si-a luat ea un set de pat super frumos si la moda. M-am gandit, m-am gandit iarasi si pana la urma m-am hotarat sa ma duc la FashionHouse sa vad despre ce este vorba.
Ajunsa in mall m-am pierdut putin, dar intr-un final am gasit ce cautam. Magazinul pentru lenjerii perfecte. Nu m-am putut hotari asupra unui singur model, asa ca am cumparat cate una pentru fiecare anotimp al anului. Nu pot sa spun ca am aruncat banii in caini pentru ca preturile sunt extrem de accesibile oricarui buzunar, mai ales ca sunt outlet. De ce sunt asa ieftine? Zilnic sunt aplicate reduceri de pana la 90% tuturor produselor, astfel ajutandu-va sa economisiti niste banuti. Daca nu sunteti convinsi ca asta este cea mai buna alegere inca, vreau sa va mai spun ca de doua ori pe an se aplica si reduceri suplimentare, deoarece colectiile vechi sunt inlocuite cu unele noi. Mai mult decat atat, produsele sunt de cea mai inalta calitate, deoarece vin de la brand-uri de top cunoscute in intreaga tara. Mama m-a facut nebuna cand m-a vazut cu bratul plin de lenjerii, dar eu nu m-am suparat pe ea si chiar i-am dat dreptate.
Ce pot sa mai spun? Fericirea vine in FashionHouse iar eu am gasit-o. Vino si tu sa cumperi lenjerii de pat din mall-ul FashionHouse si nu uita sa te uiti si la restul produselor. Sunt sigura ca si printre jucarii, articole sportive sau home&deco vei gasi ceva care sa iti atraga atentia si cu siguranta nu vei pleca cu mana goala acasa. Fericeste-ti familia cu FashionHouse!

duminică, 27 noiembrie 2016

Cine a zis ca airsoft-ul este doar pentru barbati?

Doar pentru ca sunt fata asta nu inseamna ca nu pot fi pregatita pentru situatii periculoase... sau, ma rog, pentru situatii care presupun dexteritate, tenacitate si atentie sporita. Imi plac foarte mult provocarile si am auzit de ceva timp de airsoft. Unul dintre cele mai interesante sporturi de echipa si probabil si cel mai cautat pentru premiile sale. Poate ca nu este neaparat vorba de un premiu fizic, ci mai mult este vorba de o recompensa spirituala, deoarece participantii la un meci de airsoft capata experienta muncii in echipa, dar si satisfactia ca a creat o legatura puternica cu toti membrii echipei.

Mie mi-au placut intotdeauna jocurile care imi pot dezvolta noi aptitudini. Airsoft m-ar putea ajuta sa imi consolidez spiritul de lider sau m-ar putea sprijini in dorinta de a invata mai multe despre modul in care oamenii interactioneaza in situatii primejdioase. Desi nu am jucat niciodata airsoft, am urmarit foarte multe meciuri inregistrate si incarcate pe Youtube. Mi-ar placea totusi sa am parte de o asemenea experienta. Sunt o persoana aventuroasa si cred ca necunoscutul trebuie descoperit. Pentru mine un meci de airsoft in viata reala reprezinta necunoscutul si vreau sa ii parcurg toate cararile spre a ajunge cea mai buna de pe campul de lupta. Imi imaginez cum ar arata meciul ideal de airsoft, in care as participa si eu si cred ca totul ar fi pe cat se poate de minunat.
Intreg scenariul s-ar baza pe plasarea unui steag in cladirea adversarilor, semn ca echipa invadatorilor a capturat baza celeilalte echipe. Am fost impresionata intotdeauna de metodele de lupta din istorie, iar din acest motiv cred ca una din cele mai bune metode de a castiga acest meci ar fi sa aplic tehnica razboiului fulger (blitzkrieg). Fiecare membru al echipei mele ar acoperi cate o pozitie individuala pe campul de lupta, avansand rapid si cu atentie printre liniile inamice. Desigur ca nici tehnica divizarii si cuceririi nu imi displace. De fel sunt o luptatoare si stiu sa imi ating scopurile prin orice metoda. Acesta este motivul pentru care cred ca as putea conduce echipa la victorie intr-un meci de airsoft.

Sunt o luptatoare! Marsaluiesc impreuna cu coechipierii mei spre victorie. Steagul il car cu mandrie in maini, sudoarea imi curge pe fata semn ca am indurat un drum anevoios, iar noroiul de pe haine imi este dovada cea mai mare pentru faptul ca m-am tarat prin cele mai nestiute locuri pentru a castiga. Aerul este din ce in ce mai greu de respirat. Ochii imi sunt plini de lacrimi, iar strigatul meu de lupta rasuna in toata cladirea in timp ce alerg pe scari pentru a plasa steagul in varful cladirii. Inamicii vin dupa mine, vor sa ma traga inapoi, sa ma impuste, dar coechipierii mei ii infrang de la distanta cu pustile lor cu luneta. Sunt in siguranta. Continui sa ma misc de la un etaj la altul, prin orice crapatura posibila. In cele din urma ajung in varful cladirii. Acolo ma asteapta un inamic. Este pregatit sa traga in mine, insa eu sunt mai aproape ca el de locul in care trebuie sa plasez steagul. Amandoi alergam in aceeasi directie si in cele din urma... victorie!
Pentru mine este o experienta unica in viata. Airsoft-ul este un sport care trebuie trait la maxim. Airsoft-ul trebuie apreciat precum o cana de vin fiert iarna. Sportul ne face oameni, iar activitatile cat mai dinamice ne redau anii de tinerete si energia pe care o irosim in fata computerelor si al telefoanelor. Sunt mandra sa promovez airsoft-ul si recomand tuturor celor care au ocazia sa il incerce. Eu momentan nu am avut ocazia sa il practic, insa abia astept, iar cu prima ocazie cum o sa o fac, o sa va dau de stire. Cine a zis ca airsoft-ul este doar pentru barbati?

Casa de vis sustinuta de sufrageria de vis

Dragilor, v-a fost dor de mine? Mie da si am revenit aici doar pentru voi. In ultima vreme am fost mai relaxata si mi-am permis sa ma gandesc la viitor. Unde voi studia, ce meserie voi alege, cati copii, dar cel mai important, cum va arata casa din vis. Sa fie mare, sa fie micuta si calduroasa? Cum va arata sufrageria mea? De unde voi cumpara mobila moderna pentru living? Mobila living moderna cumparam de la kalenda.ro, bineinteles. Cred ca oricine vrea o casa ca in povesti trebuie sa aleaga cea mai calitativa mobila moderna pentru living. Cand spun asta nu ma refer neaparat la faptul ca trebuie sa fie confectionata din materiale dure si rezistente, ci ca trebuie sa fie exact asa cum ne-o imaginam de mici copii si sa ne satisfaca nevoile in materie de design. 

De ce kalenda.ro? Pai este foarte simplu! Preturile sunt accesibile oricui are nevoie, iar modele mobila moderna living sunt cat vezi cu ochii. Nu va ganditi ca sunt orice fel de modele mobila living, pe care am putea sa le gasim si in piata orasului. La kalenda.ro gasim doar mobilier living in tendintele actuale, mobilier living ce trebuie cumparat de oricine crede ca are nevoie de ceva minimal, care sa-i reflecte personalitatea. Modele mobila moderna living atat de frumoase nu am gasit nicaieri in alta parte si sunt convinsa ca astfel casa mea de vis va fi invidiata de toata lumea. Nu va ganditi ca voi avea o singura camera cu mobila living modern. Dormitoarele, holul si baia vor fi mobilate tot de aici pentru a atrage privirile tuturor oaspetilor. Aici sunt cateva modele pe care le cred interesante:
Daca si tu visezi sa ai o casa de vis ca si mie si te gandesti sa iti petreci majoritatea timpului inconjurat de mobila living modern, acceseaza cu incredere kalenda.ro si alege-ti produsele care te atrag cel mai mult. Dupa ce faci o alegere trimite-mi o poza cu mobila pentru a ma ajuta sa imi creez casa de vis! Sper sa ma ajutati si de asemenea, sper sa va fi ajutat eu pe voi cat de putin pentru a va imbunatati aspectul locuintei!


sâmbătă, 26 noiembrie 2016

In cautarea fericirii

Voi v-ati intrebat vreodata ce ne trebuie pentru a gasi fericirea? Eu sunt de parere ca pentru a gasi fericirea trebuie sa bem. Cel mai stupid lucru auzit pana acum, nu? Iata ca nu este chiar asa! Desi poate suna foarte teatral si ca un scenariu scos dintr-un film de duzina, eu m-am intalnit cu iubitul meu la o petrecere, unde am consumat deopotriva alcool. Aviz amatorilor, consumati responsabil! Sunt o promotoare a consumului responsabil, motiv pentru care precizez faptul ca un consumator trebuie sa stie cat sa bea, cum sa bea si cu cine sa bea. Eu am stiut aceste trei lucruri, si iata unde ma aflu acum. Am iubit, cu alcoolul nu am probleme, iar la petreceri ma distrez de minune.

Sper ca nu v-ati facut o impresie proasta despre mine. Desi poate v-am speriat putin cand ati citit ca am baut, si probabil cei mai multi dintre voi deja ma considerati o betiva, in acea seara nu am fost "luata de cap" si nici rau nu mi-a fost. Sunt o fire responsabila, stiu cand sa ma opresc si ce sa beau. In fond, sunt o domnisoara si este foarte important sa nu ma fac de ras. Dar hei, nu a zis nimeni ca nu am voie sa beau putin, atat cat sa ma distrez. Pentru ca un asemenea lucru sa fie posibil, am consumat si o sa consum intotdeauna Stalinskaya. De ce Stalinskaya? Aceasta bautura este de-a dreptul minunata, desi foarte multi se feresc de ea din cauza fricii de a nu se imbata. Bine realizat sloganul acestei bauturi: "Pentru cei puternici".
Eu am despicat firul in patru si m-am gandit, oare la ce se refera acest slogan? Stalinskaya ofera o experienta de neuitat celor care stiu sa o consume, asadar am ajuns la concluzia ca bautura aceasta face apel doar la persoanele care stiu ce inseamna consumul responsabil. Si cine sunt cei puternici? Cei responsabili, desigur! Eu insa nu am stiut intotdeauna acest lucru, fiind un secret pe care nu il descoperi din prima. Am experimentat si am esuat lamentabil prima data cand am baut Stalinskaya, dar hei! Stiti si voi cum e: sa arunce cu piatra cei fara de pacat. Astazi insa stapanesc situatia si ma descurc foarte bine. Stiu cum sa ma distrez, stiu cum sa beau si stiu si cat sa beau.

Cine m-a ajutat sa evoluez in ceea ce priveste consumul responsabil? Parintii mei, cu siguranta! Ei sunt cei care m-au ajutat intotdeauna si nu au inchis niciodata ochii in fata mea. Tot ei mi-au spus cum sa ma comport in societate fara sa ma fac de ras, motiv pentru care am ascultat cu atentie tot ce m-au invatat si am folosit toate sfaturile lor, deoarece ele m-au ajutat sa devin persoana care sunt astazi. Nu m-am gandit niciodata la asta, insa sunt puternica. Ce? Asa spune sloganul bauturii! Iar cum de ceva timp stapanesc foarte bine tainele ei, inseamna ca sunt o consumatoare puternica. Prin urmare si parintii mei sunt puternici? Cel mai probabil. Dar destul cu toate intrebarile astea, pentru ca urmeaza sa va spun cateva cuvinte despre Stalinskaya.
Ca tot am vorbit atat despre aceasta bautura, vreau sa va spun cateva lucruri care cred ca vi s-ar parea interesante. Preparată conform unei rețete tradiționale rusești, STALINSKAYA Vodka este recunoscută pentru tăria gustului, pentru rigoarea selecției materiilor prime și îmbunătățirea constantă a procesului de producție și a tehnologiei folosite. Încă de la lansare, sub sloganul „Pentru cei puternici”, STALINSKAYA este alături de cei care care au curajul să riște pentru a transforma orice încercare într-o victorie, de cei al căror succes este alimentat de tăria de caracter”. Marca aniversează anul acesta 20 de ani pe piața din România.

Nu am gasit fericirea in bautura, ci consumand-o. Fericirea mea am gasit-o in momentul in care l-am intalnit pe iubitul meu. Voi ce experiente aveti cu aceasta bautura? Daca si dumneavoastra v-ati gasit fericirea consumand Stalinskaya, va invit sa scrieti un comentariu in care sa spuneti care au fost cele mai importante momente ale voastre in urma consumarii acestei bauturi.

joi, 24 noiembrie 2016

Austria mai aproape de noi ca oricand

Buna din nou! Sper ca ati observat ca astazi am facut ceva schimbari ce tin de aspectul blogului. Am schimbat tema, asa cum am promis, in functie de anotimpul in care urmeaza sa intram. Si ca tot vorbim de iarna si sarbatori, voi unde faceti Revelionul? Am eu o idee! Ce ati zice sa plecam din Romania, sa uitam de rutina zilnica? Propun Austria. Adica cine nu ar vrea sa se bucure de zapada aceea minunata pe care o gasim doar acolo? Cine nu ar vrea sa ciocneasca un pahar de sampanie in noaptea dintre ani pe o partie spectaculoasa? Eu sigur as vrea, de aceea va si recomand aceasta tara. Dar cu ce ajungem acolo? Cu ajutorul Eurolines.ro ce asigura transport persoane Austria Romania si invers. 

Cel mai bine ar fi sa va prezint avantajele oferite de ce sa alegeti Eurolines.ro cand vine vorba de transport de persoane. In primul rand Puteti rezerva biletul fara a sta la cozile interminabile din agentiile de turism. In doar 2 minute ati asigurat Austria Romania din confortul dumneavoastra. Preturile pentru transport de persoane sunt extrem de accesibile, astfel incat acest transport Austria dus-intors pentru 2 adulti si 2 copii intre 4 si 12 ani costa doar 1460 de lei. Un pret extrem de accesibil comparand cu restul firmelor care se ocupa de transport Austria Romania. Reducerea este de 80% in cazul unui copil de pana in 4 ani, 50% pentru copiii de 4-12 ani si 10% pentru elevi si studenti. De asemenea, pentru a nu va bate capul ca trebuie sa ajungeti intr-un loc anume pentru a putea ajunge in Austria, Eurolines.ro va asigura transportul chiar din orasul vostru.
Stiu ca sunteti reticenti in privinta plecarii in Austria, deoarece aceasta implica si alte cheltuieli in afara de transport Austria, dar cu banii economisiti pe drum, puteti cumpara ceva frumos pentru cei dragi. De ce bani economisiti? Bagajul de mana este inclus in pret, iar in rest puteti lua cu dumneavoastra 70 de kilograme gratuit, cele in plus fiind platite cu 1.5 euro per kilogram. O afacere destul de buna din punctul meu de vedere! Nu mai stati pe ganduri si rezervati-va locul la Eurolines.ro!

marți, 22 noiembrie 2016

BottegaVerde.ro are reduceri colosale de Black Friday!

Buna dimineata, dragilor! Nu stiu, totusi, cat de buna este a voastra, dar stiu ca a mea este minunata. De cum am deschis ochii am primit numai vesti bune: voi avea o pisica noua, merg la banchet si BottegaVerde.ro va avea o noua serie de reduceri de pana la 80% odata cu Black Friday. Nu cred ca este cazul sa va spun despre pisica mea sau despre banchet, asa ca va voi prezenta ce imi doresc sa aiba o reducere destul de evidenta pentru a le achizitiona cat mai ieftin cu putinta. 
In primul rand, astept sa se ieftineasca baza de machiaj speciala pentru acoperirea porilor cu acid hialuronic si galbenele. De la o vreme am observat ca in jurul ochilor am porii cam dilatati si sunt sigura ca BottegaVerde.ro ma va ajuta ca pana acum sa scap de micile imperfectiuni. Este potrivita pentru toate tipurile de ten si ofera un aspect de bronz natural de care suntem mandre vara. Eu am abia astept sa se reduca pretul, o am adaugata pe wishlist de mult timp!
Al doilea produs pe care vreau sa il incerc si astept sa fie putin mai ieftin este crema anti-celulitica cu noroi din Marea Moarta. Chiar daca am slabit considerabil in ultimele luni, de celulita nu am reusit sa scap si ma gandesc sa imi ajut putin picioarele in procesul de tonifiere. Este perfecta pentru toate tipurile de piele si ma gandesc ca venind de la cei de la BottegaVerde.ro, nu poate sa nu fie eficienta, deci abia astept sa o cumpar vineri!
Si ultima, dar nu cea din urma este apa de parfum EA-Glam. Nici nu va spun de cand urmaresc o reducere considerabila la parfumul asta. Cand am citit de iasomie, am zis gata, trebuie sa-l am. Dar cum nu sunt cea mai bogata persoana, am zis "Lasa, oricum vine Black Friday si il iau atunci.". Sunt sigura ca va avea o reducere care sa incante pe toata lumea si mai ales pe mine, devoratoarea de parfumuri.
Tot ce imi mai doresc este ca transportul sa se realizeze rapid ca de fiecare data chiar daca este Black Friday si comenzile nu se mai opresc. De fapt, sunt sigura ca va fi asa!

Drag cititor, nu mai sta pe ganduri si urmareste produsele de care ai nevoie pentru ca BottegaVerde.ro are si anul acesta reduceri colosale odata cu Black Friday. Eu nu pot sa traiesc fara cosmeticele si produsele de ingrijire de la ei si sunt de parere ca sunt esentiale pentru un look de invidiat. Te astept sa imi spui ce ai ales si chiar sa imi trimiti o poza pe Facebook cu alegerile tale! Desigur, poti sa incepi pregatirile pentru Craciun chiar acum cu ocazia Black Friday si sa cumperi pentru cei dragi cosmetice de calitate. Daca nu ai timp sa stai vineri sa iti alegi produsele de care ai nevoie, le poti plasa acum in wishlist si atunci doar sa dai dimineata comanda. Cred ca este mult mai simplu asa.

De asemenea, campania "Frumusetea este in tine" continua si luna aceasta. Puteti dona 5 sau 25 de lei pentru impadurirea zonelor din sudul Romaniei, urmand sa primesti un magnet sau o sacosa cu una dintre cele 4 ilustratii realizate de Liliana Arnaut. Mai multe informatii gasesti aici.

luni, 21 noiembrie 2016

Panouri publicitare mi-am luat, dar experienta cand?

Hello, dragilor! Imi cer scuze pentru lipsa mea aici, dar de acum doua saptamani sunt la dispozitia voastra cu tot ce am mai bun - sunt in "vacanta". Incep prin a va spune ca in viitor, poate chiar in timpul facultatii, vreau sa imi deschis o firma de advertising. Ideea este geniala, dar pentru asta am nevoie de multa rabdare si de ce sa nu spunem, multi, dar multi bani. M-am si gandit, pentru inceput fac o pagina de facebook, dau comanda de niste panouri publicitare simple, dar si panouri publicitare metalice, clientii vin, sunt multumiti de serviciile mele si imi duc vorba mai departe. In teorie pare simplu, dar practica? Practica ne omoara! Acte fac, facebook fac, dar de unde panouri publicitare? Ei bine, panori publicitare simple, panouri publicitare metalice, din plexiglas sau alte materiale in functie de cerinte confectionez la Headprint. Nu putem vorbi de panouri publicitare de pe Headprint.ro pana cand nu stim preturile.
Am studiat putin "piata" acestor panouri publicitare si mi-am dat seama ca un pret mai bun nu puteti gasi nicaieri. De fapt de ce spun "gasiti" cand este vorba de viitoarea mea firma. Mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc ca pret panouri publicitare mai mic nu gasesc si ca, totusi, calitatea ar trebui sa primeze. De asemenea, am vazut ca am de ales intre doua tipuri de panouri, iar dupa ce am citit despre ce e vorba, am inteles ca acest lucru este destul de important. Oare vreau sa imi expun firma intr-o statie de autobuz unde vad panoul cateva sute de oameni pentru o perioada maricica de timp, sau sa il pun pe autostrada unde il vad zeci de mii, dar pe o durata mult mai mica? Asta ramane de vazut, firma mea ramane la stadiul de proiect. De fapt, ce zic eu... Nici nu stiu daca va exista.

Acestea fiind spuse, sper din tot sufletul sa dispun de resursele necesare pentru a dezvolta o astfel de afacere si sa ajung cat mai sus in acest domeniu. Un pret panouri publicitare mic am vazut unde gasesc, deci imi ramane doar sa capat experienta, bani, minte si cel mai important, rabdare - un subiect ce trebuie discutat in viitor. Voi avea nevoie si de flyere pentru a raspandi zvonul si sunt sigura ca echipa Headprint va fi bucuroasa sa ma ajute. Puteti si voi accesa site-ul pentru a va informa despre serviciile lor si poate, cine stie, gasiti exact ceea ce aveti nevoie.


miercuri, 16 noiembrie 2016

Cea mai buna clinica dentara

Dragilor, astazi ii voi ajuta pe cei cu probleme dentare. De ceva vreme ma gandesc sa imi pun aparat dentar, pentru ca am observat ca dintii mei nu sunt tocmai drepti. Nu va ganditi ca este ceva exagerat, dar sunt de parere ca fiecare om ar trebui sa apeleze la indreptarea dintilor folosind un aparat dentar invizibil. Da, invizibil. Ceea ce ma opreste sa imi pun aparat dentar este aspectul fizic. Imi e extrem de teama ca nu voi arata la fel de bine cu el, asa ca am cautat solutii care sa ma ajute sa trec peste aceasta teama. Intr-un final am gasit ceva care sa ma atraga si m-am gandit sa impartasesc asta si cu voi. Din pagina in pagina am ajuns la clinica Citydent, probabil cea mai buna alegere din toate punctele de vedere.
Echipa este formata din cei mai buni doctori pe care fiecare dintre noi si i-ar dori sa ii aiba la fiecare durere de masea aparuta. Am facut niste cercetari si am observat ca programarea pentru aparate dentare sau chiar tratamente pentru alte afectiuni ale dintilor se poate face online sau la clinica Citydent pe care o gasiti pe strada Teheran, numarul 2, etajul 2, Bucuresti. In plus, clinica dispune de tehnologie de ultima generatie, deci nu trebuie sa va faceti griji ca nu se va ridica la asteptarile voastre. Aparate dentare va puteti pune la orice clinica, chiar din orasul vostru, dar cred ca nu trebuie sa riscati cand vine vorba de sanatate si ca trebuie sa alegeti ce e mai bun, pentru ca astfel puteti sa ajungeti la zambetul acela din revista la care visam cu totii. Eu visez de mica, mai am un pas pana sa il capat.
Daca si tu ai probleme dentare estetice sau chiar alte afectiuni, iti recomand din nou Clinica Citydent, cea mai buna alegere din punctul meu de vedere. Chiar daca se va ajunge la costuri putin mai mari, merita acest efort, deoarece veti fi fericitii purtatori ai unui zambet de vedeta. Zic sa nu mai stati pe ganduri si sa va corectati defectul acela la care va ganditi de mult timp apeland la Citydent!

Hugs and kisses, 
Teodora.

marți, 15 noiembrie 2016

Atacurile de panica se elimina de sursa

Bine te-am regasit, drag cititor! Am avut o zi extrem de buna astazi, dar nu despre asta vreau sa iti vorbesc, ci despre problemele de sanatate pe care le-am avut in trecut: ma confruntam frecvent cu atacuri de panica. La mine acest lucru a pornit cand niste minunati vecini au stat 3 zile si 3 nopti cu muzica pornita la maxim si nu am reusit sa ma odihnesc, eram mereu stresata. Ei bine, am mers din medic in medic, am facut analize, totul era normal. Nu am ajuns niciodata pana la lesin si nici stari de anxietate foarte evidente, deci chestia asta probabil i-a indus in eroare. Cea mai buna metoda sa scap de atacuri de panica ar fi fost sa merg la un psihoterapeut, dar nici eu, nici parintii mei nu ne-am gandit la asta si nici nu ne-a fost recomandat. 
De atunci pana acum m-am mai informat si iti recomand sa mergi la psiholog pentru a scapa de atacuri de panica! In primul rand, ar trebui sa stii ce sunt acestea. Sunt stari de anxietate care ajung chiar la lesin. Ele pot fi mostenite, cauzate biologic, spre exemplu hipertiroidismul sau hipoglicemia, sau complexe, cauzate de anumite intamplari, traume in urma carora ramai cu sechele. Terapia strategica impreuna cu Psiholog Simona Jeles va ajuta sa treceti peste aceste stari, incercand sa inteleaga cat mai bine cauzele ce le determina la fiecare pacient in parte. Am aruncat o privire asupra site-ului si tind sa cred ca este unul dintre cei mai bun psihoterapeuti. Cel mai avantajos lucru este ca o sedinta poate avea loc si prin Skype, dar si la cabinet. Fiind un psiholog bun, Simona Jeles este priceputa in mai multe, deci va poate ajuta in toate problemele ce va framanta, chiar si in cuplu. 
Daca si tu te confrunti cu atacuri de panica, depresie sau ai nevoie de un psiholog bun pentru tulburarile de comportament ale copilului tau, viziteaz-o pe doamna Psiholog Simona Jeles si programeaza o sedinta online sau la cabinet. Sunt sigura ca te va incanta calmul sau si vei continua terapia. Eu am trecut peste aceste stari, dar nu trebuie ignorate, deoarece iti pot afecta viata sociala si chiar sanatatea. Sper ca vei apela cu incredere la psihoterapeut si ca iti vei gasi linistea in "mainile" sale. 

Hugs and kisses, 
Teo.

duminică, 13 noiembrie 2016

Fericirea nu vine de la Triodeluxe

Stiu ca v-ati obisnuit sa va spus despre produsele care mi-au placut sau atras atentia, dar astazi vine randul unuia care mi-a lasat un gust amar. Am firul de par subtire de cand ma stiu. Ma lupt cu ruperea lui de mica si nu sunt deloc fericita cand un produs accentueaza acest lucru. Ei bine, dragi fete si femei, crezand ca imi va ajuta parul, mi-am cumparat Samponul tratament cu extract de ceapa de la Triodeluxe. Site-ul promite scalp revitalizat, rezultand cresterea parului. Nimic mai neadevarat! Am aproximativ 2 luni de cand ma spal cu el si probabil am fost inconstienta pana astazi. Am crezut ca nu ma hranesc corespunzator, ca am nevoie de vitamine, ca se rupe de la lungimea pe care o are, dar intr-un final mi-am dat seama ca este de la superbul sampon. Firul de par e subtire de aproape nici nu il vad. Costa 32 de lei, cam cu vreo 10 lei mai scump decat Wash&Go-ul pe care il foloseam, dar net inferior calitatii acestuia. 
Deci, daca sperati la o minune asa cum am sperat eu, nu o cautati la Triodeluxe sau Anian. Daca as putea da un review, as da fara nicio retinere 1/5. Triodeluxe, asa nu!

sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Shopping with style - stylewe.com

Hello, my friends! This is my first blog post in English and I hope it'll be alright. I really don't know about you, but I love walking in the park with my friends or my boyfriend even now, when the temperature is low. The weather isn't my enemy, so I use it to help me improve my health. Of course, I can't go out with a T-shirt or short pants on me, so I choose to wear wide leg linen pants. Those pants that look gorgeous on every woman.
My friends always appreciate the way I look and without any trace of modesty I can say they're proud of me. I talked about this in my previous articles, but I love online shopping. So, this time, I choose Stylewe.com. I'm pretty impresed to see all those beautiful clothes that this online store owns. I'm happy to show you that quality can be found on the Internet. Instead of wasting your time running through people and cars to buy some awesome clothes, you can visit Stylewe where the prices are as low as possible. Me and my family prefer googling five minutes instead of running five hours. Of course, you can use that too to improve your physical condition, but I don't recommend. It also destroys you psihicaly.
 Here, on Stylewe, you can also find some beautiful midi dresses, perfect for your special night with your boyfriend or your husband. So, if you're not ready to choose between your favorite store and Stylewe, I recommend to try some products from these guys and I promise you won't regret that decision. I'm happy to wear a beautiful dress and I can say it's my favorite! If you're not convinced this is the best idea, you can visit their Pintrest here: www.pintrest.com/stylewe/.



luni, 7 noiembrie 2016

Efectele negative ale consumului excesiv de ciocolata

Dupa mult timp in care am testat foarte multe sortimente de ciocolata, decid in sfarsit ca sunt o fana foarte mare a dulciurilor. Da, recunosc faptul ca nu m-as da inapoi de la nimic in lume pentru a gusta o ciocolata de calitate, insa exista si anumite limite pe care am ajuns sa le respect dupa ce am aflat efectele negative pe care zaharul le poate avea. In arcest articol intentionez sa fac o scurta prezentare a efectelor negative pe care le are zaharul asupra organismului uman. 

Acest produs alimentar care iti satisface majoritatea simturilor este una dintre cele mai mari inventii pe care civilizatia umana a putut sa o descopere de-a lungul secolelor. Pe timpuri insa nu se cunosteau toate proprietatile pe care acest produs alimentar, pe nume ciocolata, le poate avea asupra omului. Precum o ceasca de cafea, ciocolata are un rol foarte important in energizarea individului si ofera totodata o stare de bine pe o durata de timp aproximativ proportionala cu cantitatea de ciocolata consumata. Desi nu va pot oferi date exacte legate de durata in care zaharul se manifesta la nivelul corpului si al creierului, va pot spune insa ca o ciocolata este mai buna si are mai putine efecte negative asupra organismului cu cat intreaga concentratie de cacao este mai mare.

Desi probabil energia pe care ciocolata o furnizeaza organismului nu este neaparat foarte rea, exista totusi un inamic si mai mare de care ar trebui sa ne temem. Obezitatea este mana in mana cu consumul ridicat de ciocolata. Acest deliciu culinar se afla in topul factorilor care iau parte la luarea in greutate corporala si distruge vietile a sute de mii de oameni. Pe langa obezitate, consumul excesiv de ciocolata contribuie la dezvoltarea diabetului zaharat. Diabetul este o afectiune cu care nimeni nu isi doreste sa se confrunte, deoarece odata capatat, de diabet nu se poate scapa. Subliniez faptul ca diabetul te obliga sa urmezi un regim alimentar strict, care nu iti permite sa te mai bucuri de cele mai importante feluri de mancare pe care le-ai putea dori.

Revin insa la energie, deoarece, consumul excesiv de ciocolata poate dezvolta stari de agitatie, dar si o schimbare rapida a programului de odihna. Desi primim un nou aport de energie, corpul insa nu primeste odihna necesara, iar indiferent de faptul ca noi simtim acest lucru sau nu, ritmul nostru poate fi dat peste cap, iar orele de somn pot fi decalate foarte mult. Am realizat ca energia in plus nu inseamna neaparat un beneficiu, fiindca oboseala acumulata dupa nopti intregi nedormite isi spune cuvantul, in cele din urma. 

Si ultimul efect negativ, dar nu si cel din urma, zaharul afecteaza pielea in cel mai urat mod cu putinta: o imbrataneste! Iti dai seama ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta in clipa in care pielea iti imbatraneste. Sa faci sport si sa iti mentii corpul la o anumita greutate nu inseamna ca iti si recapeti sanatatea. Este recomandata trecerea cat mai rapida de la dulciuri, precum ciocolata, la fructe si legume. Fructele contin mai putin zahar decat ciocolata si au antioxidanti. Tot fructele contribuie la mentinerea sanatatii ficatului si echilibreaza ritmul biologic. Asadar, ce mai ramane sa va spun este ca, desi ciocolata are efecte deopotriva pozitive si negative, cel mai bine este sa nu facem exces si sa alternam dulciurile intotdeauna cu o masa sanatoasa, la care consumam obligatoriu cel putin un fruct.

duminică, 6 noiembrie 2016

19:20:00

Cum sa lupti impotriva grasimii cu WOWTea

Dragilor, acum vreo 2 saptamani am primit ceaiul "wow" si la propriu si la figurat. A trecut asa putin timp si pot spune ca ma simt alt om. Nu numai ca am slabit vreo 2 kilograme, dar ma simt revigorata si apetitul a scazut considerabil, Am auzit de mult de cei de la WOW, dar am fost reticenta, stiind toate "minunile" de pe internet si de prin magazine care te ajuta sa slabesti, dar intr-un final mi-am luat inima in dinti si am comandat. Cred ca asta a fost cea mai buna alegere pe care am luat-o vreodata. Nu de putine ori stateam si aveam nevoia sa rontai ceva, orice. De cele mai multe ori imi satisfaceam nevoia asta, insa marturisesc ca mereu am regretat si cu gandul si cu corpul. Stim cu totii cat de greu e sa dai kilogramele alea adunate in doar cateva zile. 
Ce e WOWTea? O minune la punga, dar in esenta PLANTE! Plante cu o aroma deosebita care iti opresc nevoia aceea constanta de a manca. Ceaiul contine ceai verde, fructe de paducel, mate, guarana, Pu-erh, marar, borchak, rooibos. Denumiri ciudate, dar va garantez faptul ca am cautat toate aceste lucruri si nu sunt altceva decat minuni ale naturii. Nu trebuie sa uitam ca ceaiul nu inlocuieste un stil de viata sanatos, cu sport si alimentatie corecta. Pentru a vedea rezultatele, trebuie sa va ocupati si de aceste lucruri constant si sa ajutati natura sa isi faca treaba. 
Cum functioneaza WOWTea? Ei bine, solutia dumneavoastra impotriva grasimilor acumulate in decursul unei perioade. In plus, este factorul ce lupta impotriva balonarii, plenitudinii(va ziceam, ma simt revigorata) si chiar a apetitului buclucas. Multi apeleaza la chirurgie cand nimic nu functioneaza, dar eu cred ca nu au auzit de WOWTea si vointa. Totul se poate cu putina munca! Cum reuseste ceaiul sa "slabeasca"? Nimic mai simplu:
  • accelereaza metabolismul, ajuta digestia si descompune grasimile;
  • elimina toxinele din organism;
  • imbunatateste metabolismul;
  • prin continutul de substante antioxidante ajuta in prevenirea imbatranirii premature a organismului;
  • contribuie la accelerarea secreției de bilă și activează funcționarea vezicii biliare;
  • sintetizeaza colesterolul in corp, ajuta la scaderea nivelului acestuia;
  • are efect calmat, ajuta la calmarea si vindecarea unor dureri minore;
  • ajuta la normalizarea procesului digestiv
  • scade riscul de a suferi de cancer.
Cum se prepara WOWTea? Echipa WOW ne invata ca trebuie sa punem 5-7 grame de ceai in 300-400 de apa in dispenserul din sticla. Inca nu dispun de o sticla de a lor, dar promit ca revin cand imi cumpar una, pentru ca sa infuzezi in ibric nu e cea mai eficienta metoda. Sa fierbi, sa strecori, sa te chinui... Intr-un final merita, deoarece e vorba de WOW, dar nu cred ca as mai face efortul acesta pentru un alt tip de ceai. 
Va spuneam acum ceva timp ca sunt bautoare de ceai negru. Nu, nu am renuntat la el, a fost si va ramane in sufletul meu, dar problema este ca mereu raman fara. Noroc cu WOWTea! Ceaiul dintr-o punga este suficient pentru o cura de 21 de zile, deci stau fara griji. Totusi am o grija: sa nu mi-l bea mama.

Pretul este unul spectaculos avand in vedere efectele benefice pe care le are. Pentru un pachet de 150 de grame platiti doar 33 de lei, dar daca alegeti sa achizitionati promotia 2+1 GRATIS, achitati doar 66. In cazul in care vreti si sticla, pretul creste putin, dar cred ca e nesemnificativ avand in vedere beneficiile aduse si de ceai, si de sticla. 

Mai am in jur de o saptamana din aceasta cura, dar va zic, cu siguranta voi reveni la WOWTea de fiecare data cand ma voi simti plina si neatragatoare. Cred ca este secretul unui corp frumos, insa baza o constituie sportul. Dati-i drumul prieteni, comandati-l si simtiti-va in al 9-lea cer ca si mine! 

#BEFRESH #BESLIM #FEELCLEAN !

joi, 3 noiembrie 2016

Bottega Verde ma face fericita din nou!

Bine v-am regasit, dragile mele! Acum aproape 2 saptamani am primit comanda de la Bottega Verde, dar am fost ocupata si nu am avut timp sa prezint produsele comandate. Tot raul spre bine - am avut timp sa le testez asa cum se cuvine toate produsele alese. Pentru inceput va voi spune ce mi-am luat: un lac de unghii maro inchis, un lac de unghii turcoaz, un creion de buze cu extract de nalba nuanta caramel, balsam crema cu extract de ginseng si un gel de dus de la UOMO pentru iubitul meu. Extrem de multe produse intr-o suma extrem de mica as zice eu, avand in vedere concurenta si eficienta produselor.

Lacul de unghii maro a fost primul testat si preferatul meu. Inca din primele minute am tinut sa imi fac unghiile pentru ca in sezonul acesta sunt obsedata de culori nude sau in tonurile toamnei. Ba mai mult si acum il port pe unghii. Despre rezistenta lacurilor de unghii de la Bottega v-am mai spus eu si imi mentin parerea! Sunt extrem de bune si rezista o saptamana(la mine). Ar rezista si mai mult daca nu le-as murdari cu pix. Am incercat si lacul turcoaz, insa nu mi se potriveste in sezonul acesta, mi se pare ca e prea evident. Cel mai probabil voi incepe sa il port in primavara, in concordanta cu starea de spirit. Initial am ales unul albastru, dar nu era disponibil in tara noastra.
 Balsamul cu Ginseng este...divin. Miroase genial si de cand il folosesc parul meu e mai "cu viata". Am un par rar, subtire si cade, cade si iar cade. Sper sa il revitalizeze pana il termin, dar daca mai e nevoie cu siguranta il voi recumpara. Totusi, daca stiti produse anti-cadere, va rog sa mi le recomandati!
Creionul pentru buze e asa cremos, incat imi vine sa-l mananc.Am ales culoarea inchisa pentru ca am un ten masliniu, cred ca asa ii spune si nu mi se potrivesc restul culorilor. Am mai multe rujuri si creioane in nuante asemanatoare si nu ma pot satura de ele. 
Gelul de dus l-am luat, bineinteles, pentru iubitul meu. Stiam de la el ca a ramas fara si m-am gandi sa ii usurez munca. Ador mirosul produselor barbatesti si nu am putut sa ma abtin sa nu il desfac. Mirosul acela de casmir e genial. Am mirosit minute intregi, chiar am facut cateva poze amuzante in timp ce faceam asta, dar m-as face de ras si nu este momentul inca. Am aflat de la el ca nu usuca pielea cum o fac altele si ca il recomanda tuturor barbatilor in cautare de ceva bun si ieftin. 

Bottega ofera ca si pana acum un cadou la fiecare comanda. In functie de suma cheltuita pe site, puteti primi un sapun cu extract de struguri rosii, un gel de dus cu extract de lavanda, un sapun lichid cu extract de orez sau o crema de protectie pentru maini. Deci nu numai ca gasiti produsele preferate la cele mai mici preturi, dar primiti si un cadou frumos din partea lor. Campania "Frumusetea este in tine!" continua si luna aceasta si in schimbul a 5 sau 25 de lei puteti primi un magnet de frigider sau o sacosa personalizata.

Bottega Verde va face si voua, dragi cititori, un cadou: aveti 10% reducere la orice comanda daca folositi codul LIFE inainte sa finalizati comanda. Grabiti-va, pentru ca doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el!