sâmbătă, 29 octombrie 2016

Necesitatea intretinerii unui lift

Intr-un oras mic precum este cel in care locuiesc nu prea gasesti asa de multe lifturi sau scari rulante, insa si atunci cand o faci, de obicei sunt puse la punct si foarte moderne. Meticulozitatea cu care s-a lucrat la un singur lift dintr-un magazin m-a uimit. Sunt de-a dreptul surprinsa de faptul ca se pot face asemenea lucruri intr-un oras mic. Apoi m-am gandit la cat de multe ai de castigat daca ai un lift modern in magazin sau daca apelezi la un service pentru lifturi (vezi: http://www.mpifma.ro/intretinere/). Magazinele care utilizeaza scari rulante sau lifturi au foarte mult de castigat, deoarece satisfacerea confortului clientului este cea mai importanta. Foarte multi intreprinzatori inteleg faptul ca prioritatea numarul unu al oricarui afacerist trebuie sa fie experienta cat mai placuta a clientului, motiv pentru care nu le vine foarte greu sa faca schimbari care pot fi in folosul tuturor.
Pe langa faptul ca lifturile sunt niste lucruri care asigura confortul clientilor, eu le vad si ca pe o necesitate. Este foarte complicat ca o persoana cu handicap locomotor sa urce un etaj pe scari, fie ele si scari rulante, insa un lift poate rezolva aceasta problema foarte des intalnita. Prin instalarea lifturilor facem intr-o oarecare masura apel la solidaritate fata de ceilalti membri ai societatii care sunt mai putini norocosi decat noi. Trebuie sa va spun ca intretinerea, modernizarea si repararea unui lift nu sunt chiar atat de scumpe precum par. Pentru astfel de probleme avem o solutie unica si extraordinar de buna in Romania: Mpifma.ro, un service pentru lifturi foarte bun si recomandat la nivel national.
Cele mai multe firme si institutii apeleaza la Mpifma.ro pentru intretinerea lifturilor, deoarece ofera servicii de o calitate net superioara fata de celelalte companii concurente. Am citit pareri pe internet de la fosti clienti, iar majoritatea sunt multumiti de rezultatele obtinute. Ce il doare cel mai tare pe roman atunci cand vine vorba de o investitie? Sa nu plateasca mult, desigur, iar Mpifma.ro ofera preturi foarte mici la serviciile pe care le ofera. Va recomand si dumneavoastra sa aruncati o privire asupra site-ului pe care firma Mpifma il detine si sa decideti cand va avea loc urmatoarea intretinere sau chiar modernizare a liftului pe care il puneti la indemana clientilor vostri.
22:10:00

Copii cantareti cu dantura sanatoasa

Stiu ca multi dintre cititorii acestui blog au copii, asa ca astazi ma adresez voua. Multi parinti nu stiu ce copil talentat au, pentru ca nu ii ofera ocazia sa fie creativ, axandu-se pe scoala. Nu pot sa va spun cum sa va cresteti copilul, bineinteles, dar va pot recomanda cursuri de canto pentru copii. Cel mic va simti ca evadeaza pentru cateva ore din universul acela obositor al matematicii si se va simti in al noualea cer. Desigur, inainte de a incepe un curs de canto trebuie testata vocea copilului pentru a vedea daca este inzestrat sau nu. Cei mici pot incepe in jurul varstei de 5 ani si se vor bucura mai apoi de manageriat, impresariat, publishing si booking precum toti copiii si adolescentii celor de la Bravissimo.
Si totusi ce ar fi o mica vedeta fara o dantura perfecta? Astazi se promoveaza foarte mult aspectul ingrijit si natural al dintilor. De aceea va recomand clinica stomatologica Trident. Pana in jurul varstei de 13 ani am avut fobie de dentist. Nici nu voiam sa aud de tanti aia care intra in gura mea cu clestii si "bazbaz"-ul ala care ma curata. Pentru a scapa de chinul de a duce copilul la stomatolog, accesati clinica stomatologica Trident ce vine in ajutorul dumneavoastra. Cum sa vorbim de stomatologie copii fara sa amintim de faptul ca aceasta clinica va asteapta cu specialisti in toate domeniile, pregatiti special pentru cei mai mici. Stiu ca atunci cand aud de stomatologie copii o iau la fuga, dar cred ca ar trebui sa incercati!
Am deviat putin de la subiectul principat amintind de stomatologie copii , dar trebuia sa va prezint aceasta clinica plina cu oameni minunati, calzi si rabdatori cu cei mici. Cum spuneam, daca observati ca prichindelul vostru are inclinatii spre muzica, nu ezitati sa il inscrieti la canto cat mai rapid. Cu cat este dat mai devreme, cu atat are timp mai mult sa isi perfectioneze vocea si chiar sa urmeze o frumoasa si infloritoare cariera in muzica. Nu mai ezitati si amanati! Oferiti-i celui mic tot ceea ce merita si inscrieti-l la cea mai profesionista echipa de profesori de canto!

vineri, 28 octombrie 2016

Cele mai frumoase apartamente in Brasov

Ma uitam eu linistita la serial, aproape adormeam de fapt, si deodata mi-am amintit ca la anul trebuie sa merg la facultate. Nu sunt hotarata daca sa aleg Iasi sau Brasov, dar primeaza Brasovul. De ce? Universitatea ma atrage, deoarece am auzit din multe surse ca se face performanta si trebuie sa recunoastem, este o zona divina. Daca as putea, m-as muta la munte de pe acum. Da, sunt o iubitoare inraita de munte. Nici nu exista grad de comparatie intre munte si mare. Daca vreau sa merg la facultate ar trebui sa ma interesez de un apartament de vanzare in Brasov la preturi competitive. In cautarea mea vreau sa va ajut si pe voi sa alegeti un apartament 2 camere Brasov potrivit voua.
In primul rand trebuie sa va ganditi daca acest apartament 2 camere Brasov il veti imparti cu cineva cunoscut, pe care il veti tine in chirie, sau il pastrati doar pentru voi. Eu voi merge pe ultima varianta, deoarece intentionez sa il impart cu iubitul meu si niciodata nu se stie cand ma supar si il gonesc. Nu as vrea sa se roage pe la chiriasi, macar atat suflet sa am si eu. In al doilea rand trebuie sa stiti ca apartament cu 2 camere de vanzare in Brasov gasiti la preturi avantajoase pe www.isaran.ro. Apartament 2 camere Brasov gasiti si pe olx. Probabil ati verificat deja acest site, fiind cunoscut pentru acest lucru. Isaran va ofera posibilitatea de a cumpara un apartament 2 camere Brasov spatios si elegant la un pret mic, de garsoniera. M-am interesat si am aflat ca sunt cunoscuti in toata tara datorita profesionalismului de care dau dovada si experientei.
Daca inca nu ati gasit un apartament cu 2 camere de vanzare in Brasov, va recomand cu incredere isaran.ro. Profesionalismul cu care lucreaza nu a dat niciodata gresi si sunt sigura ca apartamentele ieftine, spatioase si sofisticate va vor multumi si pe voi. Pentru mai multe detalii accesati pagina www.isaran.ro unde veti putea gasi, sper, cele mai convenabile apartamente pentru voi. Eu l-am gasit, dar zic ca nu trebuie sa ma grabesc cu aceasta decizie importanta.

Hugs and kisses, 
Teodora.

joi, 27 octombrie 2016

Cele mai spectaculoase scaune pentru birou

Chiar daca am apucat sa imi cumpar scaun de birou, nu pot sa nu impartasesc cu voi ce am gasit de curand - cele mai elegante scaune vazute in viata mea. Manere de lemn elegant sculptate, sezut din piele, o adevarate frumusete pe care nimeni nu ar trebui sa o piarda. Cine nu ar vrea sa aiba propriul tron acasa si sa se simta cel mai important din lume? Scauneonline.ro ne spune: "Indiferent ca este vorba de spatiul de lucru de acasa sau de cel de la locul de munca, multi dintre noi ne dedicam cea mai mare parte a timpului activitatilor de la birou. Cu toate acestea , nu la fel de multi sunt si cei care inteleg importanta alegerii mobilierului potrivit. Deseori se acorda o deosebita atentie design-ului si crearii atmosferei ideale in vederea incurajarii eficientei, creativitatii si sporirea atentiei la locul de munca, timp in care piesa de mobilier esentiala ramane scaunul de birou." Eu sunt de parere ca pozitia in fata celorlalti ti-o dai singur. De aceea, aceste scaune de birou impun o statura demna, de "rege". Nu pot sa exclud ideea de a cumpara un scaun de genul acesta drept cadou pentru iubitul meu de la facultate. Cred ca ar avea nevoie de ceva sa il impulsioneze sa invete. Acestea ar fi potrivite pentru el si pentru personalitatea lui, dar momentan nu dispun de fonduri suficiente. Insa nu trebuie sa credeti ca sunt scumpe! Magazinul ne propune niste scaune ieftine pentru birou  si frumoase.

De ce sa lungim povestea, cand pot sa va explic cum functioneaza acest site cu scaune de birou? In primul rand preturile sunt proportionale cu dimensiunea, materialele din care este confectionat etc. Daca nu sunteti in cautare de ceva pompos si scump, aveti posibilitatea de a alege un scaun simplu, micut, strict pentru activitatile pe care le aveti la birou. Insa, daca vreti un scaun care sa atraga privirile tuturor, un scaun in care sa va simtiti ca in cel mai luxos pat, va recomand un fotoliu de birou din piele. Da, deja am trecut la alt nivel. Sincera sa fiu, pana sa accesez acest site, Scauneonline, nu am stiut ca exista asa ceva. Mai mult decat atat, la suma minima de 70 de lei transportul este gratuit. Bineinteles, trebuie sa cumparati cantitatea minima pentru fiecare tip de produs: 1 scaun birou, 1 scaun masaj, 2 scaune bar, 2 scaune relaxare, 4 scaune bucatarie. Un inconvenient cred eu ca este faptul ca produsele vin dezasamblate. Credeti-ma, stiu prea bine ce inseamna sa asamblezi mobila si e chinul de pe lume. Cu toate schemele si indicatiile, pana nu gresiti de minim 3 ori, nu iese produsul final. Va sugerez urmatoarele modele:

 
Nu stiu ce altceva sa va mai spun, deci ma limitez in a va recomanda magazinul online scauneonline.ro cu toata inima. Desi nu le-am incercat, sunt sigura ca produsele lor sunt de cea mai inalta calitate si va pot oferi confortul de care aveti nevoie. 

miercuri, 26 octombrie 2016

Importanta securizarii internetului firmei

Probabil ca v-am plictisit deja doar prin titlul articolului, insa va promit ca randurile pe care urmeaza sa le cititi sunt foarte interesante si ofera o solutie eficienta pentru securizarea informatiilor cibernetice si internetului dintr-o firma. Ma tem ca exista foarte multi angajati care nu sunt foarte bine pregatiti in domeniul cibernetic, de aceea este foarte important ca acestia sa inteleaga factorii de risc la care supun firma in clipa in care intra in contact cu un virus ransomware sau cu un cryptolocker. Insa pregatirea suplimentara a angajatilor in domeniul IT poate fi foarte costisitoare, iar acest lucru nu ofera o solutie eficienta, deoarece angajatii vin si pleaca. De aceea cel mai bine este sa apelam la firme avizate care au o experienta mare in domeniu. Eu am gasit o solutie eficienta pentru indepartare ransomware cryptolocker recovery, iar aceasta se numeste Fixmypc. 
Am crezut intotdeauna ca niciun efort nu este urias atunci cand trebuie sa avem grija de afacerea pe care o detinem. Este important ca firma sa aiba parte de un bun demers in toate activitatile de interes, iar printre acestea se remarca si activitatea cibernetica. Eu sunt o adepta a lucrurilor facute din timp, iar daca protectia firmei, in sfera digitala, este prost conceputa, cu siguranta va avea parte de un declin pe termen lung. Fixmypc este o firma cunoscuta pentru serviciile pe care le presteaza in cadrul firmelor si al institutiilor, deoarece ofera solutii utile in cazuri deranjante precum: virus ransomware, indepartare ransomware cryptolocker. Preturile sunt accesibile, iar intreg procesul poate dura mai mult sau mai putin, in functie de problemele pe care afacerea dumneavoastra le prezinta.
De ce recomand Fixmypc drept solutie pentru problemele din sfera cibernetica a unei firme? Am vazut foarte multi intreprinzatori care au apelat la serviciile unor persoane neavizate, iar acest lucru s-a dovedit a fi catastrofal. Cel mai bine este sa prevenim astfel de situatii, de aceea mai bine invatam sa apreciem serviciile profesionistilor si totodata sa ne documentam inainte de a apela la o anumita persoana sau agentie de acest tip. Raportul calitate-pret al serviciilor Fixmypc sunt inegalabile, iar clientii sunt foarte multumiti de protectia oferita. Voi de ce nu ati apela la aceasta firma?

marți, 25 octombrie 2016

Cele mai utile carti de business de pe piata

In postarea aceasta voi vorbi de lumea cartilor. Cine nu iubeste cartile? Sunt de parere ca toti oamenii, de la cei mai mici, de cativa anisori, pana la cei mai mari, ar trebui sa citeasca. Si ca tot veni vorba de cei mai mari, am niste carti de business pentru voi. Cartile din categoria business sunt acele carti care ne invata strategii de marketing, cum sa ne deschidem o firma si alte chestii administrative. Eu nu pot sa imi deschid o afacere inca, desi am tot materialul necesar in aceste carti de business, dar cred ca unii dintre voi ar putea. De ce sa traiesti toata viata angajat, cand poti sa iti deschizi o afacere de pe urma careia sa iesi mai castigat si cel mai important, sa iti faci propriul program. Da, propriul program. Am o problema cu trezirea de dimineata pentru liceu(la 5:30 sunt in picioare) si de asta bat pe toata lumea la cap cu prostiile mele. Dar acum spuneti voi, cum sa te trezesti la 5:30?
Va vorbeam de carti de business cand m-am pierdut printre orele de trezire. Books-express.ro ne ofera posibilitatea de a ne informa cu privire la economie, marketing, contabilitate, how to built it and so on. *Acum va aratam ca stiu engleza si ca sunt amuzanta.* Initial am vrut sa merg pe o facultate de finante, deci m-ar fi ajutat unele dintre ele chiar daca nu mi-as fi deschis firma prea curand. De carti de business ai nevoie oricand, cred eu, avand in vedere ca trebuie sa intelegem mecanismul celor intamplate in jur. Am studiat putin oferta lor, a celor de la Books-express si mi-am dat seama ca au niste preturi foarte avantajoase pentru buzunarul oricui. Mai mult, transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 de lei. A, si inca ceva. Puteti face plata in 6 rate fara dobanda printr-un card. 
Daca esti in cautarea secretului deschiderii unei afaceri, arunca un ochi la cei de la Books-express si spune-mi parerea ta despre ei. Daca nu te intereseaza cartile de business, te poti orienta catre zona ta din literatura. Libraria ofera totul la un pret extrem de avantajos. Inainte aveam o alta librarie preferata, dar mi-am dat seama ca schimbarile cateodata aduc beneficii. Te las sa scotocesti printre carti, iar eu ma pun sa dorm pentru ca ma trezesc devreme. 

Hugs and kisses,
Teodora.

Cel mai frumos tapet din Univers

De curand m-am gandit sa redecorez, dar parca nu as vrea sa las peretele vopsit, simplu. Vreau ceva altfel de data asta, cu totul si cu totul diferit. Asa ca am zis "Ce ar fi sa cumpar niste tapet?". M-am consultat cu parintii mei si nu au nimic impotriva, deci cautarile au inceput. Habar nu am site-uri de amenajari interioare sau de materiale de constructii, chestii de astea, asa ca am dat un simplu search la tapet. Nimic nu mi satisfacea gusturile si stii ca esti disperat cand cauti pe urmatoarele pagini oferite de google. Ei bine, eu eram foarte disperata! Si din disperarea asta a mea am ajuns la Emenatwork. 
Nu am vrut ceva clasic, pe care il gasesti pe toate drumurile; am vrut ceva modern, in tendinte. Emenatwork mi-a pus la dispozitie cel mai frumos tapet pe care l-am gasit pe piata si m-a ajutat sa-mi redecorez camera si de ce nu, pe viitor casa. Preturile sunt extrem de accesibile fata de ce am vazut in magazinele concurente, deci nu trebuie sa va faceti griji din punctul asta de vedere. Mai mult, daca aveti probleme la aplicarea tapetului, trebuie doar sa ii contactati pe cei de la Emanatwork si ei va vor ajuta. Eu am facut-o, de ce sa mint...Nu le prea am cu zidaria. Daca il aplicati in mansarda, in josul paginii gasiti un ghid. Alaturi va este prezentata o oferta destul de draguta: 5% reducere daca va abonati la newsletter. 
Chiar daca nu sunteti copil care sa vrea buline, chiar daca nu sunteti Teodora care sa vrea chestii abstracte pe pereti, va recomand sa accesati Emenatwork.ro si sa aruncati o privire. Baietii au o experienta de peste 21 de ani nu doar in tapet, ci si in restul materialelor de constructii, amenajari si finisaje de interior si exterior. Eu nu am mai auzit de ei pana acum, dar cum am auzit o data si bine, m-am gandit sa impartasesc asta cu voi. Cine stie, poate gasiti ceva util. Daca nu, va rog sa ma iertati, n-am vrut sa deranjez! Bine, poate doar putin. Glumeam, glumeam! Of!

Hugs and kisses, 
Teodora.

P.S.: Stati aproape, maine anunt castigatoarea giveaway-ului.

luni, 24 octombrie 2016

Un strop de fericire pentru cei mici

In aceasta postare ma voi adresa acelora dintre voi care au copii. Nu a trecut mult timp de cand eram si eu un tanc rasfatat care se juca oriunde cu tot ce ii pica pe mana. De la telecomanda, pana la cosmeticele mamei, toate imi atrageau atentia si ma faceau sa mi le atribui. Pe atunci nu erau Jocuri si Jucarii Educative online la preturi competitive pentru a-mi capta atentia, insa nu pot spune ca am avut o copilarie nefericita. Una dintre matusi are un copil de 5 anisori si cum ziua lui e in curand, pe 29 noiembrie, m-am gandit sa ii fac un cadou care sa il tina ocupat o perioada de timp suficienta incat mama lui sa poate avea grija de cele necesare in casa. Ce altceva poate fi mai util decat niste jucarii educative care totodata sa ii antreneze mintea?

Candva am citit pe blog-ul lui Alexandru, "One Silly Blog", despre jucarii educative online de la Educlass. M-a incantat sa aflu ca mai exista astfel de jocuri educative si ca nu toti copiii sunt invatati toxic cu telefoane, tablete si cele aferente. Cum eu sunt in cautarea cadoului perfect, m-am gandit sa ii ascult sfaturile si sa accesez site-ul. Nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut cate..."chestii" sunt acolo. OH DIOS MIO! Atatea jocuri educative colorate, diverse, frumoaseeee! Nu mi-as da copilaria pe nimic in lume, dar cred ca imi voi lua si eu una din aceste jucarii educative candva, nu ma pot abtine. Preturile sunt extrem de mici, deci nu trebuie sa va faceti griji. In plus, la comenzile de peste 200 de lei transportul este gratuit, ceea ce va face sa economisiti o mica particica de bani, semnificativa atunci cand trebuie. Uitati aici unele dintre modelele alese de mine:

Nu mai stau mult pe ganduri si dau comanda. Daca si tu esti in cautarea cadoului perfect sau in cautare de jucarii educative online pentru copilul tau, viziteaza-i pe cei de la Educlass. Sunt sigura ca iti vor capta atentia foarte repede si dupa ce le veti primi veti fi atrasi de ele mai tare decat cei mici. Sper ca v-am fost de ajutor in cautarea elixirului tineretii! Multumesc, Educlass! Acum am cadoul potrivit!

Hugs and kisses, 
Teodora.


O minune a naturii - spirulina

Hei, dragii mei! Astazi revin cu o postare despre efectele benefice ce le are Spirulina. Pentru inceput trebuie sa va spun ce este spirulina. Aceasta este o alga verde-albastra ce este recunoscuta inca din cele mai vechi timpuri. Fiind una dintre importantele producatoare de oxigen de la acea vreme, a ajutat la formarea altor specii. Odata recoltata, este transformata intr-o pasta densa, apoi este lasata sa se intareasca. Dupa aceea este pisata, pentru ca in final sa ajunga la noi sub forma de capsule. Astazi este cunoscuta pentru efectele sale miraculoase cand vine vorba de reglarea tensiunii arteriale, prevenirea si ameliorarea diverselor procese inflamatorii, are un efect antioxidant si chiar anticancerigen. Noua nu ne lipseste niciodata din casa aceasta minune, numita spirulina, si va sfatuiesc si pe voi sa cumparati. 
 
Pentru ca pretul pentru o cutie de spirulina este destul de ridicat, va recomand sa vizitati herbagetica, un site extrem de bun si ieftin. Nu doar cand vine vorba de spirulina, ci si daca sunteti in cautarea celor mai bune vitamine pentru toata familia. Noi ne cumparam toate cele naturale de ceva timp de aici si pot spune ca niciodata nu ne-a dezamagit. Vitaminele lor nu se adreseaza doar adultilor! Puteti gasi complexuri de vitamine potrivite pentru cei mici cu care ii puteti ajuta sa creasca armonios. Pentru doamne site-ul propune remedii pentru slabit, frumusete si detoxifiere. Mai mult decat atat la comenzile mai mari de 120 de lei, transportul este gratuit. Sunt sigura ca printre voi sunt multi care isi doreau ceva natural si bun, la un pret cat de cat accesibil, mai ales ca am intrat in sezonul rece si trebuie sa avem un plus de imunitate, dar farmaciile din oras sau de pe internet nu prezinta niste oferte destul de avantajoase. 
Daca si dumneavoastra incercati sa preveniti eventualele afectiuni si va doriti sa va cresteti copilul intr-un mod armonios, va recomand cu caldura sa vizitati Herbagetica.ro si sa va comandati spirulina de care aveti nevoie. Va garantez ca nu veti regreta si mai mult, imi veti multumi(sper, cred, Doamne ajuta). Pana data viitoare va las sa va orientati si sper ca v-am convins sa imi urmati sfatul.

Cele mai bune traduceri legalizate

Bine v-am regasit, dragilor. In acest articol va voi scrie despre necesitatea exactitatii in traduceri. Nu stiu cati dintre voi ati avut vreodata nevoie de traduceri legalizate, insa in viata ne "ciocnim" si de astfel de cazuri in care nu putem sa continuam ceea ce avem de facut fara o traducere legalizata de-a unui document. Spre exemplu, doar in Bucuresti exista sute de persoane care necesita tratamente medicale in strainatate, iar ca acest lucru sa fie posibil, pacientii trebuie sa aiba cu ei analizele medicale si toate documentele adiacente traduse si legalizate. Exista un loc pentru traduceri legalizate sector 4 Bucuresti unde cei mai multi gasesc ceea ce au nevoie. 
Cele mai multe persoane apeleaza cu incredere la Academia de Traduceri, deoarece ofera traduceri legalizate Bucuresti de cea mai inalta calitate si se muleaza fix pe nevoile clientului. Eu m-am confruntat cu o problema mai de mult care necesita traducerea unui document si legalizarea acestuia, insa nu am stiut la acea vreme ca exista Academia de Traduceri. Astazi insa cand stiu de existenta ei o recomand si promovez, deoarece am aflat de calitatea serviciilor pe care le furnizeaza. Precizia unui serviciu traduceri legalizate este impecabila, iar echipa care se ocupa de traduceri legalizate sector 4 este renumita pentru eficienta si rapiditatea in traducerile pe care le fac. Am aflat de aceasta companie in urma cu cateva saptamani, cand am citit pe un alt blog despre faptul ca Academia de Traduceri ofera traduceri profesionale si am aflat ca este printre primele companii din tara care ofera traduceri legalizate Bucuresti de o precizie si exactitate impecabila. 
Am cercetat putin tarifele si serviciile pe care le pun la dispozitia clientilor, iar mirarea mea nu a fost mica atunci cand am aflat ca Academia de Traduceri se numara si printre cei mai ieftini traducatori profesionisti din Romania. Legalizarea traducerilor poate fi dificila, insa prin intermediul acestei firme puteti capata cele mai rapide si eficiente rezultate. Pentru ca seriozitatea, exactitatea si viteza de livrare a produsului final sunt foarte importante, Academia de Traduceri ofera tuturor garantia lucrului bine facut. Va recomand si dumneavoastra sa apelati la ei in cazul in care aveti nevoie de traduceri rapide.

sâmbătă, 22 octombrie 2016

Cel mai bun "salon" pentru unghii false

Nu sunt adepta unghiilor cu gel. Niciodata nu am fost daca ma gandesc mai bine. Da, apreciez munca artistilor in domeniu, apreciez niste unghii bine ingrijite, dar sa le vad la mine... nu. Pe de alta parte, incurajez din toata inima orice persoana doritoare de a face asa ceva, de aceea astazi va voi prezenta o noua categorie de produse gasita de mine pe net. Cosmetice online cumpara toata lumea, insa kit de unghii false cu gel? Mai rar. De aceea doresc sa va arat un Kit de Unghii false cu Gel la pret accesibil. Amalia - Magazinul de cosmetice online la preturi accesibile incurajeaza toate fetele/femeile care vor sa faca un ban cinstit si sa aiba totodata parte de o meserie placuta sa isi faca stocul de "resurse" pentru aceasta ocupatie de la ei. Un kit unghii false este destul de scump pe internet, dar magazinul Amalia prezinta cele mai bune oferte la seturi.
Nu numai ca preturile sunt extrem de avantajoase, putand cumpara un kit unghii false chiar si la 90 de lei, dar in cazul in care unul din produse este deteriorat sau nu se prezinta asa cum v-ati asteptat, il puteti reuturna in cel mai scurt timp cu putinta, fara sa existe probleme. Returul se face in maxim 14 zile lucratoare prin curierat sau Posta Romana si puteti sa primiti banii prin mandat postal ori in contul bancar.  De asemenea puteti sa ii folositi intr-o posibila viitoare comanda. Desi spuneam ca nu sunt adepta unghiilor cu gel, recunosc totusi ca in numele frumusetii si modei am capacitatea de a aprecia mainile intretinute si cu un aspect elegant. Intotdeauna mi-am aratat sprijinul pentru femeile care vor sa apeleze la ajutorul magazinelor si distribuitorilor de cosmetice online, acesta fiind si motivul pentru care va recomand magazinul Amalia.
Dupa o cercetare amanuntita asupra produselor de pe site-ul lor am putut observa ca preturile sunt in avantajul oricarei femei, de aceea cred ca este foarte important ca inainte sa decidem care va fi magazinul online din care vom cumpara viitorul kit de unghii false, sa ne interesam de toate ofertele si magazinele care exista. Nu trebuie sa navighezi prea mult pe internet pentru a gasi magazinul Amalia.ro. Tot ce va mai ramane de facut odata ce ati accesat site-ul magazinului online Amalia.ro este sa va decideti asupra produselor pe care le doriti, sa le adaugati in cosul de cumparaturi si sa finalizati comanda. Poate fi mai usor de atat?

Ce ar fi Craciunul fara brad?

Stim cu totii ca se apropie Craciunul, insa eu deja am intrat in febra aceea nemaipomenita. Bine, eu inca din vara cantam colinde, pentru ca iubesc sarbatoarea asta, dar acum parca e totul mai frumos. Nu astept Craciunul pentru cadouri, desi nu zic nu nici lor; astept Craciunul pentru atmosfera aceea cand e toata familia in casa, la caldura, cu miros de portocale, vin fiert si luminitele din brad. Ca tot veni vorba de brazi de Craciun in ghiveci, voi de unde vi-i luati? An de an am cumparat de la negustorii de pe piata, dar cred ca e timpul sa fac o schimbare. Pe piata gasesc foarte greu in ghiveci, ceea ce nu imi place, pentru ca brazi normali isi pierd din culoare si chiar "naparlesc". M-am hotarat sa achizitionez brad de Craciun de la Floria. Ma refer la brazi naturali in ghiveci, nu orice brad.
Si totusi de ce aleg sa cumpar brazi naturali in ghiveci desi pretul este mai ridicat decat al celorlalti? Ei bine, de ceva vreme sunt o ecologista si nu as vrea ca vreunul din copacei sa sufere doar pentru a fi tinut in casa mea cateva zile si dupa aruncat. Ce fac cu acel brad de Craciun dupa ce se termina sarbatorile? Il plantez afara. Sunt extrem de sigura ca va arata foarte bine curtea mea cu unul sau mai multi brazi, de ce nu. Echipa Floria va explica detaliat cum ar trebui sa se faca trecerea de la ghiveci la pamant si va ajuta sa intelegeti de ce acesti brazi naturali in ghiveci salveaza natura. Unii prefera brazii artificiali, fiind mai ieftini si putand fi refolositi in anul urmator, dar va spun cu siguranta ca sentimentul pe care il veti avea privind acei brazi in ghiveci mutati in pamant nu poate fi inlocuit cu nimic altceva.
Nu a ramas un secret pentru nimeni faptul ca Floria realizeaza cele mai frumoase buchete si aranjamente, dar iata ca puteti apela si la un alt tip de serviciu din partea lor. Nu va grabiti cu comandarea acestor brazi de Craciun in ghiveci! Este indicat sa il tineti in casa 10-12 zile, nu mai mult, fiind afectat de caldura camerei. Oricum, de ce bat campii? Livrarile incep pe 5 decembrie. Sper ca v-am ajutat in misiunea de Craciun si mai sper ca mi veti alatura in incercarea mea de a salva natura. Daca te hotarasti sa cumperi brazi in ghiveci, trebuie sa stii ca beneficiezi de o reducere de 50% si livrarea este gratuita.

Hugs and kisses, 
Teodora.

miercuri, 19 octombrie 2016

Lumineaza-te in Universul ledurilor magice

Nu de putine ori ne confruntam cu problema aceea enervanta: "Iar s-a ars becul, ma? Da' era nou!". Da, si eu ma confruntam in trecut extrem de des cu asta si extrem de frustrant era atunci cand dadeam peste 50 de lei pe un bec de ala economic care nu prea facea lumina, dar era cel mai bun in gama lui, si dupa o saptamana deja isi pierdea din intensitate. Petrec mult timp in fata biroului, fiind in an terminal, deci am nevoie de o lumina corespunzatoare pentru a nu ma trezi cu probleme de vedere. Ei bine, acest lucru a fost posibil intr-un final cu ajutorul unei aplice led. Initial am luat de proba, doar la mine in camera, dar dupa ce am observat cat de eficiente sunt, ne-am decis sa cumparam in toata casa. 
Primul lucru pe care trebuie sa il stiti despre aplice led este ca va ajuta sa economisiti niste banuti pe care ii puteti investi in altceva. Cum asa? Pai, in primul rand, consuma super putina energie, deci sigur nu va face contorul sa o ia razna ca restul "mancatoarelor". In al doilea rand, daca stam si adunam becurile schimbate in decursul unui an si comparam cu banii dati pentru o aplica led, o sa constatam ca aplica e de 10 ori mai ieftina. Pe site-ul celor de la MagicLED putem gasi modele variate de becuri led, aplice led, senzori si toate minunatiile fizicii, la care poate nici nu v-ati gandit. Cand vine vorba de o aplica led, trebuie sa mai stiti ca modelele estetice nu sunt prea diverse. Puteti alege o aplica led patrata sau una rotunda. Din punctul meu de vedere destul de ok. Pe model minimalist, dar ce-i prea incarcat e prea mult. 

Daca si tu esti in cautarea unei modalitati pentru a reduce costurile, viziteaza-i cu incredere pe cei de la MagicLED. Sunt absolut sigura ca vei gasit ceva ce te va multumi si cu siguranta il vei recomanda si la prieteni, asa cum v-am recomandat eu voua. S-ar putea sa ti se para ceva imposibil sa platesti mai putin si sa ai lumina mai multa, insa trebuie sa ai incredere de data asta. Eu nu va pot da banii inapoi, dar pe site puteti completa un formular de retur. 

Hugs and kisses, 
Teodora.

Iubirea pentru o eleva la real

Ieri mi-a recomandat profa de franceza un film, L'Amant, facut dupa romanul autobiografic al lui Marguerite Duras. In esenta ar trebui sa fie povestea de iubire dintre o fata de 15-17 ani(nu am inteles prea bine detaliul asta pentru ca in roman are 15 si in film 17) si un bogatas de 27-32 de ani(din nou, subiectiv). O diferenta enorma din punctul meu de vedere. Nu e tocmai o poveste de iubire, doar el o iubeste pe tipa, tipa doar vrea bani si sa faca sex. Ma rog, nu e cel mai bun film din istorie. Dar ma intrebam o chestie destul de filosofica daca stam si ne gandim. Ce e pentru mine iubirea? Am inceput sa caut diferite sensuri. In dictionar sunt niste definitii incerte, lipsite de inteles chiar, fapt ce m-a facut sa imi dezvolt gandirea luciferica si sa patrund putin in subiect. Iubirea e de mai multe feluri: iubire pentru Dumnezeu, iubire pentru viata, iubire pentru parinti, iubire pentru animalul de casa, iubire pentru o melodie pe care ai auzit-o la radio, iubire pentru o femeie sau un barbat, iubire de toate felurile. 

Ce e iubirea pentru parinti? Sentiment suprem. Nu cred ca exista om sau chiar fiinta care sa nu isi iubeasca fapturile care i-au dat viata. Primii pasi, primele cuvinte, ei au fost acolo pentru toate evenimentele importante din viata noastra si indiferent de alegerile noastre, indiferent de cuvintele prostesti pe care le-am aruncat la nervi, ne-au iubit fara ca macar sa clipeasca si de multe ori au rupt din ei pentru a ne intregi pe noi. Imi iubesc parintii, imi iubesc extrem de mult parintii si stiu ca sentimentul este reciproc chiar daca uneori nu suntem pe aceeasi lungime de unda. In fond, mereu a existat un conflict intre generatii.

As putea vorbi o multime despre iubirea ce o port animalelor, dar cred ca de data asta vreau sa ating un subiect mai sensibil, sa imi descopar latura visatoare. Am amintit despre iubirea dintre un barbat si o femeie, sau oricare alta combinatie. Ce e aceasta iubire? Ce iubesc la relatia pe care o am? De ce iubesc persoana de langa mine? Sincer, nu stiu. Totusi stiu sa spun de ce imi place sa stau in relatia asta, de ce stiu ca este ceva ce imi face bine si nu rau. Iubesc acele gesturi mici care fac diferenta si care ma fac sa ma simt speciala si importanta. Iubesc sa am fluturi in stomac de fiecare data cand traiesc si sunt alaturi de persoana iubita. Mi-am dat seama ca iubesc dintr-o banala cearta in care nu voiam sa renunt la argumentele mele stupide, fiind orgolioasa, dar totusi stiam ca dupa ce se termina totul va fi mai intens, ca totul va fi mai dulce. Iubesc sa ofer momente frumoase oamenilor, in special lui, de aceea incerc din rasputeri sa fiu atenta la detalii si sa imi pierd din aciditate. Intr-un final, asta cred ca e iubirea - sacrificiu.

Iubirea merita traita de toti, indiferent de rasa, etnie, varsta. Cei care trec prin viata fara sa stie ce inseamna iubirea adevarata sunt niste suflete ratacite. Este important ca tot ce facem sa fie coplesit de forta iubirii, deoarece prin dragoste si intelegere putem schimba multe in bine. Eu vad lumea ca pe un loc in care ura, materialul, a luat locul multor virtuti si distruge suflete. Oamenii trebuie sa invete sa iubeasca! Am invatat ca in viata, lucrurile care nu sunt puse in balanta cu opusul lor provoaca haos. Balanta in care se afla sentimentele tinde sa se indrepte spre rau, spre urat, si sa nu mai ofere pacea si linistea de care omenirea are nevoie. Probabil ca suntem sortiti sa traim astfel de vremuri, insa niciodata nu este prea tarziu pentru a deschide ochii.

M-am abatut de la subiect destul de mult, insa trairile mi-au invadat mintea si asta ma face sa imi schimb firea destul de rapid. De data aceasta va invit sa imi spuneti ce inseamna pentru voi iubirea, ce parere aveti despre relatiile interumane, ce sentiment va aduce liniste sufleteasca. Cu siguranta fiecare individ are un set unic de caracteristici si se diferentiaza de ceilalti. Personal nu stiu in ce directie se indreapta lumea de astazi, insa nu pot spune nici ca sunt mandra de modul in care arata soarta umanitatii. 

vineri, 14 octombrie 2016

Hai sa mergem in Bulgaria!

De curand mi s-a spus in cadrul giveaway-ului pe care il organizez pe blog (vezi aici - mai sunt 6 zile) ca ar fi util sa prezint calatorii. Ei bine, anul acesta urmeaza sa am banchetul si liceul meu a hotarat ca este imperios ca acesta sa fie tinut in Bulgaria. Din punctul meu de vedere e vorba doar de fita aici, dar cine sunt eu sa critic alegerile unui colectiv? Nu sunt. Totusi, nu pot sa spun ca Bulgaria e o tara de dat deoparte, mai ales acum, in sezonul rece. De ce? Pai haide ca iti spun eu! Descopera Ofertele de Ski in Bulgaria alaturi de mine si de ce nu, poate ne hotaram si ne intalnim acolo!
Cu ce sa incep... Cu o agentie de turism, bineinteles. Si am gasit-o pe cea buna! TUI TravelCenter mi se pare cea mai ok pentru ca prezinta Oferte de Ski Bulgaria incomparabile cu restul de pe piata. In primul rand, pentru 7 nopti de cazare platim intre 170 si 179  de euro la un hotel de 4 stele, stele suficiente, cred eu. Daca totusi vreti ceva cu servicii mai calitative, va recomand Hotelul Lucky, de 5 stele la doar 230 de euro pentru aceeasi perioada. Cum sa nu vrei sa iesi din monotonia prezentata an de an in orasul in care traiti cand TUI TravelCenter ofera atatea posibilitati avantajoase pentru romanii doritori de putina distractie cu Ski Bulgaria? Nu mai stiu unde am citit ca bulgarii sunt recunoscuti pentru "antipatia" fata de romani. Inca prefer sa cred ca acest lucru nu se intampla, mai ales ca e vorba de turism. Traiesc pe urma calatoriilor noastre. Nu de putine ori alegem litoralul sau statiunile lor montane din cauza conditiilor precare de la noi. Cand vine vorba de Ski Bulgaria, sunt sigura ca toti ne-ar primi cu bratele deschise oricand am vrea.
Nu sunt sigura de excursia mea, dar aceste Oferte de Ski Bulgaria ma pun pe ganduri destul de serios. De asemenea, TUI TravelCenter va ofera nenumarate alte posibilitati de a va petrece concediul/vacanta de iarna sau chiar Revelionul. Nu am putut sa trec cu vederea oferta pentru o minivacanta intre 30 decembrie si 3 ianuarie la doar 163 de euro la hotelul Tanne de 4 stele. Daca si tu esti in cautarea vacantei perfecte, arunca o privire asupra ofertelor celor de la TUI Travel Center si iti garantez ca nu vei regreta acest lucru nici macar o secunda!

Hugs and kisses,
Teodora

joi, 13 octombrie 2016

Un ceai bun, o zi buna

Bine v-am gasit, prieteni dragi! Astazi vin in ajutorul iubitorilor de ceai si a fetelor si femeilor in cautarea elixirului frumusetii. Despre ce este vorba? Despre ceaiul oolong. Nu sunt bucuroasa atunci cand vine vorba sa diversific, fiind o fana convinsa a ceaiului negru. Nu pot concepe o zi fara ceasca mea de ceai negru. Dadeam scroll intr-o zi pe facebook si mi-a aparut ceva publicitate despre ceaiul oolong. Am dat acolo click din curiozitate, dar fara sa vreau sa cumpar ceva de genul. Mi-au aparut cateva informatii despre el cu ajutorul carora am aflat ca este considerat cea mai buna metoda pentru a combate efectele imbatranirii! Nu ma gandesc la varsta pe care o am ca voi imbatrani, dar cu siguranta un accelerator de metabolism nu m-ar deranja. Iubesc ceaiul negru tocmai pentru energia pe care mi-o ofera, de aceea m-am interesat foarte bine inainte sa ma hotarasc sa imi cumpar ceai oolong. Ei bine, da, ofera energie pentru intreaga zi! Am gasit Ceai Oolong la preturi competitive, insa doar cei de la Arta ceaiului au un pret, cred eu, care sa reflecte realitatea. Ceaiul pentru aproimativ 10 cesti costa aproape 4 lei.
Ce intereseaza pe un cumparator atunci cand inspecteaza un site? Ce avantaje are cand alege acest produs, bineinteles. Vreau sa va spun ca ceaiurile sunt produse intr-o fabrica din Germania cu echipamente si fluxuri tehnologice de ultima generatie, iar amestecurile de plante si fructe sunt create de degustatori cu multi ani de experienta. Nu numai ca gasiti ceai oolong de calitate, ci gasiti si seturi extrem de frumoase care sa va coloreze masuta. Desi nu vreau sa vorbesc prea mult despre ceai oolong pret, fiind irelevant intr-un final, deoarece calitatea este cea care primeaza, pe mine acesta ma incanta cel mai mult. Nu de multe ori am avut ocazia sa vreau un tip de ceai, dar sa nu il pot cumpara deoarece era excesiv de scump.
Acestea fiind zise, va invit sa vizitati Artaceaiului.ro si sa va comandati cat mai repede orice tip doriti dumneavoastra. Desigur, eu raman la ceai negru si oolong, mai ales avand in vedere ceai oolong pret, dar gusturile nu se discuta.
Hugs and kisses, 
Teodora


sâmbătă, 8 octombrie 2016

18:56:00

Tipuri de bloggeri

Bine v-am regasit, dragilor! Astazi va voi vorbi putin despre mai multe tipologii de bloggeri pe care le-am intalnit de-a lungul activitatii mele de nou blogger, o activitate inca scurta as putea preciza. Imi iau libertatea de a face aceasta clasificare si sper ca va starni zambetele multor cititori. In general imi plac foarte multe bloguri, insa am mai intrat si pe cateva unde as putea sa cataloghez autorii ca pe niste specii unice in toate privintele. Exista foarte multe tipologii, insa eu ma voi "lega" de cele de care m-am "lovit" de cele mai multe ori.

Am avut marea surpriza de a gasi bloggeri foarte interesanti, care au diverse motive pentru care scriu. Multi scriu din placere, altii din plictiseala, unii o fac doar pentru bani, iar altii pot fi pur si simplu "hateri". O gramada de advertiseri am vazut in blogosfera romaneasca, iar acest lucru ma incanta foarte mult, deoarece aflu ca in Romania se pot face si bani din afacerile si platformele online, unele destinate chiar bloggerilor. Nu critic pe nimeni care scrie pentru bani, iar acest lucru se datoreaza faptului ca si eu o fac si nu pot sa spun ca sunt nemultumita de beneficiile pe care le am odata cu furnizarea articolelor platite. Pe acestia care scriu foarte multe advertoriale i-as numi, cu siguranta intr-un mod satiric, dinozauri. Sunt niste animale pradatoare foarte agile si mereu prin preajma cand vine vorba de bani. Desi pradatori de fel, advertiserii sunt foarte bine plasati in blogosfera si ofera un bagaj urias de informatii foarte utile oricarei persoane doritoare de cunostinte dintr-un anumit domeniu. Ar trebui sa invatati cate ceva de la acesti "dinozauri".
O a doua tipologie de bloggeri este aceea de fantome. Probabil ca si eu ma incadrez in acest moment in ea, insa este ok, deoarece evolutia blogului meu si a mea trebuie sa fie una treptata. Sunt multumita de nivelul la care se afla blogul in acest moment si nu cred ca as fi putut cere mai mult de la audienta. In orice caz, bloggerii fantoma sunt aceia care se afiseaza mai greu in blogosfera. Desi scriu foarte mult, sau scriu putin, dar cu un continut care cu siguranta atrage atentia prin calitatea sa, acestia nu sunt cunoscuti de foarte multe persoane. Uneori este mai greu sa iti faci imagine, alteori pur si simplu iti este mult prea lene sa te faci cunoscut pe retelele de socializare. Precizez totusi ca sunt o multime de bloggeri fantastici care pot fi gasiti in aceasta tipologie, dar care merita in totalitate sa fie cunoscuti. 
"Haterii" sunt bloggerii aceia care nu suporta niciodata nimic. De obicei continutul pe care acestia il furnizeaza pe blogurile lor nu reflecta in mod neaparat atitudinea lor sau modul lor de a fi, insa activitatea lor de pe retelele de socializare este absolut execrabila. Am intalnit pana acum foarte multe astfel de persoane pe care, jur, le-as fi injurat putin, insa sunt o pacifista si nu imi place sa recurg la astfel de comportamente pentru a atrage atentia cuiva. Probabil ca acesti bloggeri se invart de cele mai multe ori in jurul cercului de concursuri pe care mai multe platforme le pun la dispozitia noastra. De cele mai multe ori, cand unul dintre castigatori nu pune un punct sau adauga o imagine in plus, imediat se arata "haterii" si aduc dovezi cum ca bloggerii castigatori au gresit la punctul X si nu au lucrat la punctul Y, iar punctul Z nici macar nu l-au abordat. Pana cand nu reusesc sa convinga organizatorii ca ei au dreptate, nu se lasa neam!

O categorie speciala de blogger, da, este o singura persoana pe care am cunoscut-o pana in acest moment care sa faca parte din aceasta tipologie, este aceea de "piscotar". Imi asum responsabilitatea de a promova bloggerul Emil Calinescu, unul dintre cei mai amuzanti si mai dedicati bloggeri pe care i-am putut cunoaste vreodata. Nu mai tin minte sigur ce insemna pentru Emil termenul de piscotar, dar articolele pe care acesta le scrie sunt foarte frumoase, iar pentru cei care vor sa afle niste opinii sincere in legatura cu anumite piese de teatru, filme sau seriale? Parca si seriale, nu mai sunt sigura, ei bine va recomand sa il vizitati pe prietenul nostru Emil. Un om de nota 10 care provoaca zambete prin vlogurile sale, dar si articolele pe care le redacteaza.
Probabil una dintre cele mai populare tipologii de bloggeri este aceea de fashion blogger. Sunt niste zei ai modei si cunosc intotdeauna ce trebuie sa porti in functie de evenimentul la care participi. Acestia scriu mereu despre moda si cosmetice, iar saptamana nu se incheie fara ca blogul sa aiba cel putin trei OOTD. Desigur ca sunt foarte multe bloggerite pasionate de acest domeniu care scriu si ofera articole foarte bune (Alexandra Enache, te am in vizor!).

Asadar, chiar daca aici v-am prezentat cateva tipologii, in realitate exista o multime de tipuri de bloggeri. Va las pe voi sa le descoperiti pe restul, iar ca totul sa fie mai "condimentat", va provoc sa cititi cateva bloguri care fac parte din aceste categorii. Cu siguranta cunoasteti cel putin o persoana care sa se incadreze in cele scrise anterior. Pana data viitoare, va urez o toamna frumoasa, lipsita de boli si cat mai putine ploi!

miercuri, 5 octombrie 2016

Start giveaway!

Salutare, fetelor! Imi cer nenumarate scuze de la voi pentru ca nu am mai postat in ultima vreme, insa am avut un program extrem de incarcat si nu am mai avut timp de nimic in afara de somn si mancat. Stiti ca ma gandeam acum putin timp sa organizez un nou giveaway pe blog. Ei, bine, a venit si timpul! Astazi dau startul unui nou giveaway pentru cititoarele mele sau de ce nu, pentru cititorii barbati ce vor sa faca un cadou dragut prietenei/iubitei/sotiei.
Nu are rost sa o mai lungesc, asa ca incep prin a va spune ca premiul oferit este camasa din imagine de la VERO MODA, marimea M. Pentru a intra in concurs trebuie sa urmezi acesti pasi:
  1. Da like paginii de facebook.
  2. Share acestui blog post.
  3. Abonati-va cu ajutorul Google Friends Connect la blog.
  4. Lasa un comentariu cu ce ai vrea tu sa mai apara pe blog, numele de facebook si contul de google cu care ai facut cele necesare.
Concursul se desfasoara in perioada 5 octombrie-20 octombrie, iar cheltuielile legate de transport vor fi suportate de mine. Mult succes!

**UPDATE: Catigatoarea este Enchanted Ana. Multumesc tuturor pentru participare!