marți, 27 decembrie 2016

Teo invata sa schieze!

Nu cred ca v-am spus vreodata, dar atunci cand eram mica eram o fricoasa. Din cauza asta nu am invatat nici in ziua de astazi sa inot sau sa schiez. Iarna asta m-am hotarat sa invat macar una, deci voi lua cursuri de ski. Nimic nu ma poate opri, ceva banuti stransi am, vacanta am, vointa am, HERE I COME! Nu pot sa ma arunc in aventura fara sa gasesc un instructor bun, asa ca am cautat cursuri si tabere de ski 2016 pentru copii si adulti. Zis si facut! Batranul Google m-a dus catre Aventurio.ro unde am gasit cele mai avantajoase cursuri de ski in Romania. Nu as putea sa ma las pe mana oricui pentru un curs de ski, avand in vedere ca tin la sanatatea mea mai mult decat la orice, deci trebuie sa apelez la specialisti. Ma gandesc sa merg cu parintii mei si mai multe rude, dar nu pot sa uit de cei mai mici ai familiei pentru care voi cauta cursuri ski pentru copii. Macar ei sa invete din timp, nu ca mine. 
Pentru excursia noastra am ales ca locatie Poiana Brasov. De ce? Ei bine, a devenit un fel de traditie pentru noi ca in fiecare an, in functie de cum avem timp, sa mergem acolo si sa ne distram cum putem. Pentru un curs de ski pentru adulti vom plati 200 de lei, un pret extrem de mic comparativ cu cele cerute de ceilalti instructori. Pentru copiii intre 4 si 7 ani se organizeaza tabere ski, foarte utile pentru pitici. Aceste tabere ski ce includ cursuri ski pentru copii costa 1450 de lei, o suma mare in aparenta, dar mica avand in vedere beneficiile. Cei mai mici se vor bucura de 20 de ore de cursuri de ski pe partie, coordonati de un instructor si 15 ore activitati indoor. Tabara dureaza 6 zile si ajuta la dezvoltarea abilitatilor de comunicare ale micutilor si de aseamenea, ii ajuta sa nu mai depinda de parinti chiar atat de mult. Lasati-va prichindeii in tabere ski si cu siguranta nu veti regreta!
Acestea fiind spuse, noi ne vom face vacanta intre 10 si 20 decembrie, dar voi puteti sa va bucurati de serviciile Aventurio.ro oricand doriti. Nu a ramas secret pentru nimeni ca pot avea loc cursuri de ski in Romania la fel ca in tarile europene, poate chiar mai utile. Vacanta placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!