marți, 15 noiembrie 2016

Atacurile de panica se elimina de sursa

Bine te-am regasit, drag cititor! Am avut o zi extrem de buna astazi, dar nu despre asta vreau sa iti vorbesc, ci despre problemele de sanatate pe care le-am avut in trecut: ma confruntam frecvent cu atacuri de panica. La mine acest lucru a pornit cand niste minunati vecini au stat 3 zile si 3 nopti cu muzica pornita la maxim si nu am reusit sa ma odihnesc, eram mereu stresata. Ei bine, am mers din medic in medic, am facut analize, totul era normal. Nu am ajuns niciodata pana la lesin si nici stari de anxietate foarte evidente, deci chestia asta probabil i-a indus in eroare. Cea mai buna metoda sa scap de atacuri de panica ar fi fost sa merg la un psihoterapeut, dar nici eu, nici parintii mei nu ne-am gandit la asta si nici nu ne-a fost recomandat. 
De atunci pana acum m-am mai informat si iti recomand sa mergi la psiholog pentru a scapa de atacuri de panica! In primul rand, ar trebui sa stii ce sunt acestea. Sunt stari de anxietate care ajung chiar la lesin. Ele pot fi mostenite, cauzate biologic, spre exemplu hipertiroidismul sau hipoglicemia, sau complexe, cauzate de anumite intamplari, traume in urma carora ramai cu sechele. Terapia strategica impreuna cu Psiholog Simona Jeles va ajuta sa treceti peste aceste stari, incercand sa inteleaga cat mai bine cauzele ce le determina la fiecare pacient in parte. Am aruncat o privire asupra site-ului si tind sa cred ca este unul dintre cei mai bun psihoterapeuti. Cel mai avantajos lucru este ca o sedinta poate avea loc si prin Skype, dar si la cabinet. Fiind un psiholog bun, Simona Jeles este priceputa in mai multe, deci va poate ajuta in toate problemele ce va framanta, chiar si in cuplu. 
Daca si tu te confrunti cu atacuri de panica, depresie sau ai nevoie de un psiholog bun pentru tulburarile de comportament ale copilului tau, viziteaz-o pe doamna Psiholog Simona Jeles si programeaza o sedinta online sau la cabinet. Sunt sigura ca te va incanta calmul sau si vei continua terapia. Eu am trecut peste aceste stari, dar nu trebuie ignorate, deoarece iti pot afecta viata sociala si chiar sanatatea. Sper ca vei apela cu incredere la psihoterapeut si ca iti vei gasi linistea in "mainile" sale. 

Hugs and kisses, 
Teo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!