sâmbătă, 29 octombrie 2016

Copii cantareti cu dantura sanatoasa

Stiu ca multi dintre cititorii acestui blog au copii, asa ca astazi ma adresez voua. Multi parinti nu stiu ce copil talentat au, pentru ca nu ii ofera ocazia sa fie creativ, axandu-se pe scoala. Nu pot sa va spun cum sa va cresteti copilul, bineinteles, dar va pot recomanda cursuri de canto pentru copii. Cel mic va simti ca evadeaza pentru cateva ore din universul acela obositor al matematicii si se va simti in al noualea cer. Desigur, inainte de a incepe un curs de canto trebuie testata vocea copilului pentru a vedea daca este inzestrat sau nu. Cei mici pot incepe in jurul varstei de 5 ani si se vor bucura mai apoi de manageriat, impresariat, publishing si booking precum toti copiii si adolescentii celor de la Bravissimo.
Si totusi ce ar fi o mica vedeta fara o dantura perfecta? Astazi se promoveaza foarte mult aspectul ingrijit si natural al dintilor. De aceea va recomand clinica stomatologica Trident. Pana in jurul varstei de 13 ani am avut fobie de dentist. Nici nu voiam sa aud de tanti aia care intra in gura mea cu clestii si "bazbaz"-ul ala care ma curata. Pentru a scapa de chinul de a duce copilul la stomatolog, accesati clinica stomatologica Trident ce vine in ajutorul dumneavoastra. Cum sa vorbim de stomatologie copii fara sa amintim de faptul ca aceasta clinica va asteapta cu specialisti in toate domeniile, pregatiti special pentru cei mai mici. Stiu ca atunci cand aud de stomatologie copii o iau la fuga, dar cred ca ar trebui sa incercati!
Am deviat putin de la subiectul principat amintind de stomatologie copii , dar trebuia sa va prezint aceasta clinica plina cu oameni minunati, calzi si rabdatori cu cei mici. Cum spuneam, daca observati ca prichindelul vostru are inclinatii spre muzica, nu ezitati sa il inscrieti la canto cat mai rapid. Cu cat este dat mai devreme, cu atat are timp mai mult sa isi perfectioneze vocea si chiar sa urmeze o frumoasa si infloritoare cariera in muzica. Nu mai ezitati si amanati! Oferiti-i celui mic tot ceea ce merita si inscrieti-l la cea mai profesionista echipa de profesori de canto!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!