duminică, 11 septembrie 2016

Top 5 bloguri utile

Bine v-am regasit, dragilor! Ieri am avut o zi mai aglomerata, iar acest lucru se resimte la nivelul vizitatorilor pe blog, deoarece nu m-am implicat prea mult in ceea ce priveste promovarea blogului pe retelele de socializare sau publicarea unui nou articol. Cu toate acestea, mi-am propus inca de ieri sa scriu un nou articol sub forma unui top, deoarece fiind bloggerita mi-am luat libertatea sa aleg cativa alti bloggeri si sa ii adaug in clasamentul meu de persoane pe care le urmaresc cu placere. Poveste scurta, de maine incep din nou liceul si nu stiu cat de mult voi mai activa pe blog, dar cu siguranta nu voi mai fi la fel de prezenta ca pana acum. Sper totusi sa imi fac timp din cand in cand si pentru voi, dragii mei!

Clasamentul urmator este complet aleator si nu exista termeni de comparatie intre persoanele pe care le-am ales, deoarece toti scriu intr-o maniera remarcabila si imi aduc fericirea prin articolele lor.

1. Probabil una dintre cele mai bune bloggerite de moda si lifestyle pe care le-am putut gasi vreodata, Enchanted Ana este autoarea blogului "Everything about little secrets". Urmaresc cu foarte mult interes acest blog si aflu in fiecare zi lucruri noi, deoarece Ana scrie despre foarte multe lucruri si consider ca numarul mare de abonati pe care il are nu s-a facut atat de mare din cauza unei simple publicitati. Imi place foarte mult modul ei de a scrie si observ ca este incantata, la fel ca mine, de magazinele de haine din strainatate. Motivul pentru care urmaresc acest blog atat de des este faptul ca prezinta periodic articole noi, scrise intr-o maniera ordonata si menita sa creeze cititorului o stare de bine. 

2. Oho! Un blog mai bine pus la punct si mai comentat ca al Cristinei nu am mai vazut. Este vorba de "Caietul Cristinei", care este foarte frumos. Pai, sa vedem cam ce contine acest caiet "scris de mana" si sa va explic de ce imi place atat de mult. Trebuie sa repet faptul ca este primul blog pe care il vad sa aiba atatia cititori si comentatori, fapt pentru care nu am nimic de reprosat, ba chiar mai mult! Aduc numai cuvinte de lauda autoarei. Stimata doamna, blogul dumneavoastra este plin de articole utile si concursuri care mai de care atragatoare, iar acest lucru nu poate decat sa ma incante. Cu siguranta trebuie sa mai existe si alte bloguri ca acesta, nu..? Cum nu?!

3. Un alt blog pe care il urmaresc cu multa placere este cel al Alexandrei. Care Alexandra? Ei bine, blogul ei se intituleaza ca fiind unul dintre cele mai alintate bloguri pentru femei pe care l-am putut gasi, cel putin asta spune numele lui: "Aleksuta-Alexa-JustMe". Nu va lasati pacaliti de acest nume, deoarece in spatele acestui blog se afla o tanara femeie care face tot posibilul sa scrie cele mai frumoase articole despre moda si tototdata cauta sa tina pasul cu cele mai noi si mai elegante haine. De cand o urmaresc pe Alexandra am putut observa ca pasiunea ei pentru fashion are un trecut destul de lung, deoarece majoritatea articolelor de pe blogul subsemnatei sunt cu si despre moda. Aici am gasit cele mai utile recenzii despre cosmetice si parfumuri, dar si niste outfit-uri interesante pe care le-am apreciat imediat.

4. Deoarece nu vreau sa fiu acuzata de faptul ca as putea fi o feminista, nu am putut sa nu observ ca sunt la fel de multi bloggeri de sex masculin care se remarca printr-o munca extraordinara la nivelul blogurilor pe care le detin. Primul care mi-a sarit in cale este, nimeni altul, "Chinezu". Blogul "CristianChinaChibirta" este super complex, avand nenumarate nise. Daca imi place ceva foarte mult la acest blog? Ei bine, am trecut foarte usor prin toate categoriile sale si m-am blocat pe "Chinezu TV", loc in care am gasit unele dintre cele mai amuzante videoclipuri pe care am putut sa le vad in ultima perioada. Daca vreti sa va distrati putin, va recomand cu incredere acest blog. Chinezule, te astept si cu ceva despre fashion!

5. Si desigur, ultimul, dar nu cel din urma, Alexandru cu blogul "One silly blog". Acest blog m-a ajutat foarte mult sa gasesc o gramada de site-uri utile prin recenziile pe care autorul le face periodic. Stilul pe care Alexandru il abordeaza in articolele sale este placut si simplu, facand mesajul foarte usor de inteles si punand in evidenta fix ce trebuie. Nu am putut sa nu observ faptul ca foarte multi sponsori apeleaza la serviciile acestui autor, dat fiind faptul ca scrie niste articole cu un continut foarte bun.

Ce pot sa mai spun in afara de faptul ca apreciez enorm efortul depus de fiecare dintre ei si faptul ca sunt foarte activi in blogosfera. De asemenea, apreciez si efortul constant pe care bloggerii romani il depun pentru a dezvolta aceasta comunitate care se afla intr-o permanenta crestere. As fi putut face un clasament cu peste 100 de persoane pe care le respect si le urmaresc cu mult interes munca, insa ar fi durat prea mult, tocmai de aceea tin sa precizez faptul ca toti cei care scriu de dragul abonatilor blogului pe care il administreaza sunt niste eroi. Da, bloggerii sunt cu adevarat niste eroi care merita tot respectul si o mai buna promovare, atat in mediul virtual cat si in cadrul audiovizualului. Pana data viitoare, aveti grija de voi, dragilor!

11 comentarii:

  1. Teo, mi-ai facut o surpriza minunata. Incerc sa fac tot ce-mi sta in putinta. Te urmaresc cu mare drag. Esti o fata frumoasa, cu un suflet minunat. Mult spor in tot ceea ce-ti propui si multa inspiratie pe viitor. Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca am reusit sa iti fac ziua cu putin mai buna, ma bucur nespus de mult! Sper ca vei ramane la fel de buna si tu in blogging si sa ne dezvoltam impreuna in aceasta comunitate <3

      Ștergere
    2. Cu mare drag, oricand! :* :* Stii unde ma gasesti atunci cand ai nevoie. Pupici si imbratisari calde!

      Ștergere
  2. Iti multumesc mult pentru bucuria pe care o simt acumt!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu trebuie sa iti multumesc pentru tot continutul de calitate pe care il produci, serios!

      Ștergere
  3. Pe Cristina si pe Aleksuta le citesc frecvent, pe Cristina zilnic, e pe gustul meu, Aleksuta e tanara fi frumoasa iar atunci cand vrei sa te umpli de frumos mergi pe blogul ei. Le felicit si eu si pe aceasta cale. Voi vizita si celalalte doua bloguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucura faptul ca nu sunt singura care urmareste niste bloggeri de exceptie cum sunt cei amintiti anterior

      Ștergere
  4. Am doua blogg-uri care le urmaresc frecvent:"Caietul Cristinei" si pe cel a lui Alexandra(Aleksuta). Gasesti informatii utile,sunt persoane calde ,primitoare care stii sa se faca placute imediat. Le apreciez pt munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, ambele sunt niste persoane foarte bune si merita sa fie urmarite de mai multi

      Ștergere
  5. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru aprecieri! Nu ma asteptam sa fiu in topul preferintelor tale *blushing*
    Oricand ai nevoie de ajutor, astept sa-mi trimiti un semn! Imi place sa-mi ajut colegii de blogging si o fac cu mare drag oricand :)

    Zi frumoasa ca tine sa ai, draga mea! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaa, ce frumos! Si tie iti urez o zi foarte frumoasa! Momentan doar la voi m-am putut gandi, desi trebuie sa recunosc... sunt o gramada de bloggeri care scriu foarte frumos. Poate voi mai face topuri din acestea

      Ștergere

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!