joi, 15 septembrie 2016

Scaunul se schimba, dar naravul ba!

Si din nou eu! Fericiti? Plictisiti mai bine spus, stiu. De ceva timp mi-am dat seamna ca am un scaun pentru birou care nu arata tocmai ok. E si el batran, are ani buni de cand imi serveste ca un soldat, ajutandu-ma sa mi indeplinesc sarcinile scolare. Nu am strans o suma fabuloasa pentru un viitor scaun pentru birou, asa ca am fost nevoita sa caut scaune birou ieftine peste tot. In oras nu am gasit mare lucru, majoritatea trecand de 500 de lei, o suma extrem de mare pentru mine, avand in vedere ca incerc sa nu mai cer atat de multi bani de la parinti. Acest lucru m-a facut sa caut scaune de birou online. Cea mai buna alegere, de altfel, de fiecare data! Indiferent ca am nevoie de haine, incaltaminte, lucruri prin casa, pe internet gasesc cele mai avantajoase oferte. Scaune de birou imi poate oferi oricine, chiar si second hand, dar de data aceasta as vrea ceva calitativ pentru ca imi doresc sa il iau si la facultate cand voi pleca. Un prieten mi-a recomandat Acaju, asa ca am facut niste cercetari. Chiar imi doaream sa gasesc scaune birou dupa gustul meu.
Am dat roata printre produse si unul dintre acele scaune pentru birou mi-a atras atentia. Este adevarat ca nu toate sunt scaune birou ieftine, insa sunt si oferte carora nu le poti spune nu. Am gasit unul care mi-a atras atentia si chiar se incadreaza in bugetul de care dispun. In josul paginii am citit ca site-ul ofera consultanta in ceea ce priveste alegerea unuia dintre acele scaune de birou pe care le pun spre vanzare. Pretul este proportional cu confortul si pozitia corecta si sanatoasa a corpului. Mi-am ales un scaun simplu ce este din piele ecologica si stofa, numai bun pentru nevoile mele. In plus, mi se ofera o garantie de 2 ani. Sper sa nu fie nevoie, dar stiu ca voi apela sigur in cazul unei defectiuni. Operatorii sunt prezenti de luni pana vineri intre orele 09 si 19, iar duminica intre 10 si 14. Deci... Cred eu ca este suficient timp acordat dumneavoastra pentru a putea alege unul dintre acele scaune birou.
Nu imi doresc sa va presez, ramane la alegerea voastra, dar daca sunteti in pana de idei si nu stiti de unde sa va alegeti scaune pentru birou, va recomand cu caldura Acaju, site-ul care pe mine m-a multumit. Sunt extrem de pretentioasa cand cumpar ceva, deci cred ca acesta ar fi un standard destul de important. Pana data viitoare, va pot ura doar spor la cumparaturi!


2 comentarii:

  1. Chiar aveam nevoie de un nou scaun. Cred că tocmai m-ai convins să cumpăr unul pentru acasă, deoarece m-am săturat de poziţia incorectă pe care o am atunci când stau la biroul din camera mea. Scaunul pe care îl folosesc este deja mult prea vechi şi nu îmi mai asigură o poziţie corectă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur enorm sa aflu ca am reusit sa fac o schimbare in viata ta. Daca totusi vei face o comanda de pe acest site, sper ca vei recomanda si altor persoane din grupul tau de prieteni acest magazin

      Ștergere

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!