duminică, 4 septembrie 2016

Recenzie produse de la Complex Apicol Veceslav Harnaj

Bine ai revenit, drag cititor! Nu de mult timp ma inscriam intr-un concurs organizat de Complex Apicol Veceslav Harnaj si Elena Stan pe care l-am si castigat. Am indeplinit toate conditiile cerute si pentru ca am fost aproape singura participanta, am reusit sa intru in posesia premiului(Apidermin Sun emulsie pentru plaja SPF 30, Apidermin Sun emulsie reparatoare după plaja, Apidermin rasfat apicosmetic pentru dus si Vinum Apini vin suav din miere demisec). Acesta a fost primul meu premiu castigat de cand ma aflu in blogosfera romaneasca si a fost ceva super "wow" pentru mine. Astazi voi face o recenzie a gelului de dus si a emulsiei pentru plaja, pentru ca doar pe acestea am apucat sa le folosesc.
 In primul rand, voi vorbi despre gelul de dus. Din prima zi in care l-am primit, de fapt ce zic eu zi, primul minut, a trebuit sa il miros. Stim cu totii ca poate fi un produs oricat de bun, daca nu miroase frumos... degeaba. Am desfacut coletul si am inspirat adanc. Initial am crezut ca au gresit comanda si mi-au trimis miere, dar dupa ce am citit pe ambalaj am vazut ca este chiar gelul de dus promis. Are un puternic miros de miere de albine care mai ca te face sa il mananci. La urmatorul dus am decis sa il folosesc, deja nu mai puteam astepta. Nu mare mi-a fost surprinderea cand am vazut ca pielea mea este considerabil mai fina si...moale. Cum sufar de o boala a pielii, psoriazis, si nu orice gel de dus, sapun, crema hidratanta imi face bine, acesta chiar m-a uimit! Aproape ca nu am mai avut nevoie de crema, insa am decis sa continui sa o folosesc.
Emulsia pentru plaja, un adevarat succes! Nu am apucat sa o intrebuintez la plaja, insa ma plimb foarte mult, chiar si in jurul orei pranzului, si asta inseamna ca trebuie sa am pielea protejata. Emulsia nu numai ca m-a protejat de razele nemiloase ale soarelui, ba chiar mi-a si hidratat pielea! Miroase ca o oricare alta crema hidratanta din punctul meu de vedere, insa poate ma  insel. Oricum, e un miros placut. 
In incheiere va invit si pe dumneavoastra sa-mi spuneti daca ati folosit produse de la Complex Apicol Veceslav Harnaj sau ce v-ati dori sa cumparati in viitorul apropiat. De asemenea, am vazut ca mai sunt cateva concursuri cu aceste premii pe la alti bloggeri si va invit sa le descoperiti!

4 comentarii:

  1. Produsele sun magice, oamenii care au sponsorizat concursul și cei care le-au câătigat minunați!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc mult pentru premii si da, sunt niste produse foarte bune de care ma bucur foarte mult :)

      Ștergere
  2. Vinul acela face niste preparate delicioase. S-a evaporat rapid. :)) Solutiile pentru plaja nu le-am folosit, insa gelul acela de dus barbatesc este pur si simplu formidabil. Iubesc produsele barbatesti, am spus de nenumarate ori chestia asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah! Nu ma asteptam la asa ceva, jur! Nu m-am gandit nicio secunda ca ti-ar putea placea si produsele barbatesti, dar trebuie sa recunosc faptul ca si eu sunt multumita de premiile pe care le-am castigat

      Ștergere

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!