joi, 15 septembrie 2016

De ce sa scrii pe un blog?



Ce mai faceti, dragilor? Zilele acestea am inceput sa scriu pentru o firma de advertising din Romania. Dupa cum bine stiti, viata de elev in tara este costisitoare, iar eu am decis ca trebuie sa fac cumva sa castig mai multi bani. Nu mai vreau sa depind in totalitate de parintii mei cu banii, insa despre treaba asta va voi povesti cu o alta ocazie. Revenind la subiect, mi-am propus ca pe langa articolele platite pe care le postez sa va mai scriu si cate ceva din ce fac, ce simt, ce gandesc. In aceasta postare vreau sa va scriu putin despre activitatea mea in blogosfera. In ziua in care am pus bazele acestui blog am zis ca vreau sa am o evolutie rapida si sa fac tot posibilul sa „cresc” acest blog, astfel incat sa ajung printre cei mai buni bloggeri ai tarii. 

Acum insa nu mai am un scop prea bine defini, pentru ca nu stiu ce asteptari pot avea de la un blog de nici macar o luna, insa stiu ca vreau ca aceasta activitate sa imi aduca satisfactie pe mai multe planuri. Daca intentionez sa scriu si pentru a face bani? Cu siguranta! Dar vreti sa stiti de fapt care este primul lucru pe care vreau sa il primesc? Inainte de bani, inainte de orice viitoare colaborare as putea avea, recunostinta cititorilor mei va fi cea mai importanta rasplata pentru mine. Imi fac timp zi de zi, la fiecare articol, sa raspund fiecarui comentariu in parte. 

Consider ca este foarte important ca autorul unui blog sa socializeze cu urmaritorii sai si sa fie de asemenea activ pe alte bloguri. Cand primul scop pentru care a fost deschis un blog este pentru a scoate bani din el, acel blog nu va avea succes. Din punctul meu de vedere, da, a scrie pe blog poate fi o activitate care cu usurinta devine o meserie full-time sau part-time, depinde de fiecare, dar tot nu cred ca unealta aceasta pe care noi o numim „blog” ar trebui transformata intr-o masinarie de facut bani. Nu tanjesc dupa popularitate, nu tanjesc dupa atentie, dar caut sa satisfac toate gusturile cititorilor mei atunci cand scriu. Invat din greselile facute si ma perfectionez. 

Cea mai mare rasplata pentru mine pana in acest moment? Sa ma trezesc dimineata si sa verific blogul, stiind ca totul este in regula, urmand ca apoi sa vad cine mi-a mai lasat comentarii la articole. Ei bine, dragii mei, comentariile dumneavoastra sunt cele mai importante pentru mine. De ce imi fac timp sa raspund tuturor? Incerc sa fiu cat mai prezenta in aceasta zona de activitate, deoarece vreau ca tot ce scriu sa ajunga la cat mai multe persoane. Nu stiu cat de importante sunt articolele pe care le scriu, insa caut sa fac totul foarte bine, sa multumesc pe toata lumea si sa atrag noi cititori prin diferite metode. Orice ar fi, dragilor, pentru mine saptamana se apropie de sfarsit, iar weekend-ul nu poate sa insemne decat timp liber in care iau o pauza de la „cele pamantesti” si trec in acest univers nou la care am aderat cu nu foarte mult timp in urma. Asadar, poate ca nu a fost cel mai impresionant articol de-al meu de pana acum, insa sper ca ati inteles esenta lui: vreau ca mesajele mele sa ajunga la cat mai multe persoane si sa imi rasplatesc cititorii cu un continut de calitate, inainte de orice altceva. Voi sunteti cei mai importanti, motiv pentru care va doresc o zi frumoasa si sa aveti parte numai de reusite, in toate domeniile de activitate. Hugs and kisses!

13 comentarii:

  1. Este un lucru foarte important sa tii legatura cu cititorii tai! Sper sa reusesti tot ce ti-ai propus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Da, consider ca este foarte important sa tii legatura cu cititorii tai, deoarece evolutia unui blog depinde de acest lucru

      Ștergere
  2. Intr-adevar, dialogul cu cititorii este foartr important, mai ales daca iti doresti ca blogul sa fie unul de succes. Din pacate, este din ce in ce mai greu (pentru mine cel putin) , sa tin pasul cu blogul si lumea cotidiana. Nu imi doresc sa transform blogul intr-un job, ci sa ramana undeva la mijloc, intre hobby si activitate care imi poate aduce mici satisfactii. Sper sa reusesti sa iti indeplinesti toate dorintele si sa ajungi cu blogul departe, departe de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi face tot posibilul sa ajung foarte departe cu acest blog. Acest lucru nu va putea fi posibil fara ajutorul cititorilor mei, desigur!

      Ștergere
  3. Spor la inspiratie si la scris!

    www.rokolla.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! Ti-am vazut blogul si este foarte frumos si are numai articole bune, din ce am putut citit pana acum. Mult succes si tie, draga mea!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Va doresc tot binele din lume si sper ca sunteti multumita de calitatea continutului prezentat pe blogul meu

      Ștergere
  5. sa aveti spor si multa inspiratie si sa creasca blogul alaturi de cititorii tai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc enorm de mult pentru bunatatea de care dati dovada! Si eu sper sa crestem impreuna si sa dezvoltam o comunitate in preajma acestui blog

      Ștergere
  6. Succes în tot ce ţi-ai propus să faci! Aşteptăm şi alte articole interesante, plăcute tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc enorm si te mai astept pe blogul meu. Aceste articole deservesc drept casa tuturor celor care vor sa isi relaxeze putin privirea cu un continut usor "de digerat"

      Ștergere
  7. Imi place mult blogul tau si imi pare bine ca ti-am gasit caminul. e frumos la tine!

    RăspundețiȘtergere

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!