luni, 29 august 2016

Rihanna, o controversa

Astazi habar nu am ce formula de inceput sa folosesc in articol, insa va promit ca postarea in sine va avea un continut foarte bun. Nu de putin timp sunt o fana infocata a Rihannei. Mi-as fi dorit foarte mult sa ajung la concert, insa nu am reusit, asa ca am decis sa ii urmaresc toate retelele de socializare si sa vizionez toate videoclipurile aparute pe internet. Bineinteles, nici de aceasta data nu m-a dezamagit si am ramas chiar impresionata de prestatia sa scenica. Citisem undeva ca in concertele din alte tari aceasta este una mult mai impresionanta, dar cred ca trebuie sa ne bucuram de ceea ce artista a prezentat si sa nu mai criticam inutil. Inainte de concertul Rihannei, cei de la trustul Intact Mediagroup au facut o stire despre conditiile pe care artista le cerea odata ajunsa in Romania. Am ramas surprinsa sa aflu meniul cerut, ea cerand in mare parte mancare bio. Multi mai spuneau ca au platit bilet degeaba, deoarece nu li s-a oferit show, ci doar "un film porno ieftin", dar cred ca erau doar mici carcotasi care au ajuns la eveniment tocmai pentru a avea ce "barfi".
Fiind o fashionista, am fost atenta si la imbracamintea sa. Ca de fiecare data, nu m-a dezamagit si a demonstrat ca poate iesi din tipare dar in acelasi timp sa ramana o diva a muzicii. Nu de putine ori a aparut sclipitoare si a reusit sa impresioneze publicul printr-o vestimentatie ce aduce aminte de hipsteri. Per total nu a fost ceva spectaculos la tinuta sa, insa acele cizme-pantaloni, sa le spun asa, caracteristice ei, mi-au atras atentia in mod deosebit. Uneori adopt si eu un stil mai nonconformist, criticata fiind ulterior, deci cu siguranta in viitor imi voi cauta ceva de acest tip(probabil la un pret mai accesibil). Poza nu este din concertul din Romania, deoarece nu am gasit una care sa imi satisfaca standardele calitative, insa este in scop informativ.
Sunt de parere ca nu ar trebui sa mergeti la un eveniment sau sa ascultati/cititi ceva ce nu va corespunde ca gen, deoarece este timp pretios irosit. Din punctul meu de vedere prestatia sa a fost una care si-a meritat banii si abia astept sa revina, sau de ce nu, sa plec eu prin lume, acolo unde isi sustine Rihanna concertele. Revenind intr-un ton mai realist, trezita din visare fiind, sper doar ca artista sa isi fi facut o parere buna despre tara noastra si sa ne recomande mai departe, ridicandu-ne statutul in fata strainilor, pentru ca dupa cum stiti, nu suntem vazuti foarte bine. Acestea fiind spuse, sper ca sunteti de aceeasi parere(sau nu) si va invit sa imi lasati un comentariu cu parerea voastra despre Rihanna. See ya soon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!