joi, 25 august 2016

O zi plictisitoare din viata mea-ootd

Bine v-am regasit, dragilor! Astazi va voi povesti ziua mea, nu prea interesanta in esenta. Fiind vacanta si obisnuita sa ma culc tarziu, dimineata mea nu a inceput foarte devreme. Abia la 11 jumatate m-am dat jos din pat. M-am spalat pe dinti, pe fata si eram gata de noi "aventuri". Fiind prea lenesa, nici nu am mancat. Bine, nici nu aveam paine. M-am imbracat rapid, mi-am luat castile mele verzi, am dat drumul la muzica si am pornit la drum spre supermarket. Intre timp m-am intalnit si cu iubitul meu care era mai adormit decat mine. Am cotrobait printre raioane, mi-am cumparat cele necesare si am plecat cu treburi la banca, Nu am zabovit prea mult acolo si m-am intors acasa infometata. Probabil deja te-ai plictisit citind atatea actiuni plictisitoare, asa ca iti voi mai spune doar ca dupa cateva ore am plecat sa platesc niste facturi si sa cumpar niste legume. Din nou, plictisitor, nu?

Cum nu puteam sa ma imbrac cu ceva prea extravagant pentru a putea sa alerg prin tot orasul, am decis sa port chestii simple ce ma caracterizeaza. Adoptand foarte des un stil casual am decis sa port o pereche de jeansi largi, un tricou larg cu pisicute si tenisi albi. Din punctul meu de vedere, un astfel de outfit ma caracterizeaza si ma face sa ma simt confortabil oriunde m-as afla. Mai jos voi lasa cateva poze pentru a va arata ce fel am "defilat" astazi. Desigur, astept sa imi dati sfaturi, sa ma criticati sau laudati. Probabil hainele alese de mine nu vor fi pe gustul tuturor, insa sper sa va multumesc privirile macar putin!
Nu sunt o fire foarte activa in ceea ce priveste iesirile in oras, cluburi si chestii de acest gen, prefer sa ma plimb in aer liber pe jos sau cu bicicleta. De multe ori lucrul acesta plictiseste oamenii din jurul meu, insa eu sunt fericita ca persoanele cu adevarat importante ma inteleg. Daca nu v-am plictisit prea tare cu ziua mea, va invit sa imi recomandati alte activitati in aer liber impreuna cu familia, prietenii si iubitul.

9 comentarii:

  1. Îmi place ținută ta. Si eu prefer îmbrăcămintea cât mai comoda. La partea de distracție nu te pot ajuta ca de când am devenit mămică am lăsat distracția deoparte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare bine ca ți a plăcut postarea si îmi pare bine ca și tu îndrăgești hainele mai comode. Nu te pot acuza de nimic referitor la distracție, dar cred ca ar trebui sa îți mai faci timp și pentru tine ��

      Ștergere
  2. Si eu prefer tinutele lejere. Sunt mare fan al tenesilor si al jeansilor, dar astazi am ales o pereche de pantaloni capri albastru-cerneala, adidasi albi & o camasa simpla alba. Pup!
    P.S.: Simpatic maxim tricoul cu pisicutele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place mult de tot stilul tau! Cred ca hainele il fac pe om, iar atata timp cat ma simt bine in ele, mi se pare corect sa spun ca tinutele casual ma reprezinta

      Ștergere
  3. Si eu am iesit azi in parc cu iubitul meu si cu baietelul nostru imbracata cu o pereche de blugi, un tricou, o geaca de blugi si adidasi. Cam asta e outfitul meu preferat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aflu ca mai exista femei care se imbraca la fel de lejer ca mine. Sper ca ai avut o zi frumoasa, draga mea!

      Ștergere
  4. Îmi plac ținutele lejere,dar din păcate blugii doar în timpul liber ii port din cauza jobului care.mi impune eticheta de office

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de bine as face fata unui loc de munca unde as fi obligata sa port haine mai formale, dar cred ca m-as putea obisnui. Te respect pentru acest lucru si iti multumesc pentru comentariu :)

      Ștergere
  5. Trebuie sa porti haine in care te simti bine si care sa placa ochiului. La o tinuta office, daca dress code-ul nu este unul foarte stric, poti purta si blugii rupti asortati cu o camasa eleganta sau still office. Totul tine de inspiratie.
    http://viatainculori.eu

    RăspundețiȘtergere

Daca ti-a placut articolul meu, te invit sa lasi un comentariu!